Kalas

Nu är vi hemma igen efter ett mysigt kalas hemma hos Maya och hennes fina familj. Så härligt att se Jolie och Maya sitta bredvid varandra och leka även om de ännu inte intresserar sig alltför mycket av varandra. Idag hade de även sällskap av Oliver som är ett par månader äldre. Min kamera blev kvar i bilen men här har ni en suddig mobilbild på smågosarna. Nu är det dags att laga söndagens middag, fiskgryta står på menyn. Och just ja, ikväll är det sista chansen att tävla om ett valfritt skal för iPhone/iPad från Mirabling. Vi hörs lite senare!

Småtjejerna leker med en av Mayas presenter. Jolie har på sig sin fina klänning från Sobea/Little Bloom.
Kommentarer
Mia

Kan du inte lägga upp recept? Vi är så dåliga på just fisk här hemma hos oss :)

Svar: Visst kan jag göra det någongång men just idag åt vi Abbas färdiga gryta som man bara blandar ner laxtärningar i :D
Malin & Prinsessan

Mysigt med kalas :-)
Ååå vad gott med fiskgryta, mums!

Idag är jag så trött att jag nu efter badet krypit ner i sängen med "lilldatorn" och ska se några avsnitt av Bron. Usch så tråkig man är ;-) Så här hemma blir det nog ingen middag, kanske fika om vi har tur ! ;-) Slarvmajan!

Kram kram

Söta små tjejer! :) Kramiss

Jamen åh! Många kalas denna helgen:) Vilken gullig bild på kompisarna. Och OJ så många! Förstår att det var skönt att komma lite senare, hihi. Vi hade verkligen fullt hus med 22 personer och Jens hade eldat hela dagen så det blev ju sååå varmt, haha. Mina "skinnbrallor" klibbade nästan fast i benen tillslut, haha.

Och nej, aldrig bakat bullar! Visst är det konstigt? Speciellt när det var så jäkla enkelt! Och dom blev sååå goda så det där kommer jag absolut göra om. Många gånger! :)

» Eleni

Våra små söta tjejer!! :) Jätte kul att ni kom hit och delade den här dagen med oss! :) Massa kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »