Kvällens mama

Vad söta ni är som peppar mig med fina ord! Jag tror också det kommer gå bra för Jolie hos farmor och farfar ikväll men lite känns det ändå i hjärtat ska jag erkänna. Men nu ska jag försöka släppa det för en stund och istället njuta av kvällen. Vi har bokat bord om en halvtimme så det börjar bli hög tid för oss att knata ner mot stan. Hoppas ni har en härlig fredagskväll oavsett var ni gör för mys/tok! Stora kramar från migKommentarer

åh verkligen såå viktigt att få lite egentid tillsammans :) Hoppas ni kan njuta ikväll :) SÅ värda de!

hoppas ni får en toppenkväll!

Hoppas att ni får en härlig kväll!

» Linn

Hoppas att ni får en jättemysig kväll! :)

Passar på att önskar dig ett gott slut på detta året och ett spännande 2012.

♥ Må så gott & va rädd om dig! ♥

Kram Camilla

Ju fler gånger man är iväg desto bättre går det. Man kan lättare njuta och slappna av med tiden!:) Kram

Fina, fina du! Hoppas att ni får en supermysig kväll tillsammans - och hoppas att du kan slappna av. Tänk vad mysigt Jolie har det med farmor och farfar - 110 % uppmärksamhet av personer som älskar henne lika mycket som ni :-) Och försök nu sova lääänge imorgon - även om jag vet att man alltid vaknar samma tid som vanligt ;-)

KRAM

Stina

Åh vad härligt med lite kvalitetstid! Försök njuta nu och ha mysigt, imorgon får du pussa på din lilla skatt igen :) Och tänk vad härligt för farmor och farfar att få rå om sitt barnbarn hela kvällen/natten. Det kommer gå så bra!!
Kram

snygging ! :) hoppas att ni får en fantastisk kväll, njut ordentligt !! kram från oss

åååå vad mysigt med middag på stan bara ni två, det är ni värda!
Vilken restaurang blev det :-)

Gott nytt år vännen!

Stor Kram :-)

Malin S

Tänk vad mysigt när ni träffas imorgon igen hihi :) Hoppas ni haft det mysigt tillsammans o att ni får sova riktigt gott!!

Sandra

Hoppas ni hade det jättemysigt :) vad grymt snygg linnet och kavajen var :) kram

Hoppas att ni fick en underbar kväll, man behöver nog komma ut och bara vara. Meeen jag har ännu inte lämnat bort vårat barn för övernattning så jag ska väl inte säga allt för mycket ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »