Mellandagsrea

Nu ska vi bege oss ut i ett förväntat kaos då det är dags för mellandagsrea. Jag ska byta en pyjamas som jag fick i julklapp och hoppas även på att kunna fynda en vinterjacka. Även på nätet pågår mellandagsreorna för fullt - Nelly, Babyshop och OiiDesign är bara några butiker där jag vet att det finns. Spanade runt en sväng igårkväll dock utan resultat. Brukar ni fynda på mellandagsrean? Här har ni dagens Malin. Shortsen och tröjan fick jag i julklapp av min darling. Underbart fina och jag älskar dem!

Tröja & Shorts - H&M Heels - Skopunkten
Kommentarer
jennifer

Vilka fina kläder! om en annans karl kunde ha lika bra smak, hmm ;)
när ska du till frissan och fortsätta på ditt hår?(om du vet) jag själv är lika mörk som du var innan och har en tid bokad nu i början av januari för att gå mot det ljusare hållet :) det ska bli så spännande, men jag är nervööös :P

Svar: Haha, jag kan ju ha hintat lite granna innan vad jag ville ha men att han skulle lyckas matcha sådär bra trodde jag inte ;)

Vad spännande att du också ska gå från mörk till ljus - lycka till! Här börjar det bli hög tid att slinga håret nu - meddelar och visar bild när det är dags :D
Malin & Prinsessan

Sandra

Ne, brukar mer gå i affärerna. vad fin kläderna va :) kram

Svar: Samma här, det blir sällan reafynd på nätet. Fast iof är det sällan jag fyndar i vanliga butikerna heller. Köper nästan jämt allt på fullpris... Typiskt mig ;)
Kram!
Malin & Prinsessan

Mia

Älskar din stil, visa gärna mer outfits :D

Svar: Tack vad glad jag blir :)
Malin & Prinsessan

Fin du är! Och vilka snygga plagg du har fått :-)

Jag var också en sväng på rean idag, men var inte så upplagd för shopping pga rinnande näsa. Tror jag ska sätta mig under en filt och surfa runt på nätet istället ;-)

KRAM

Fin outfit

Finaste du!

Jag vill handla..
Dock måste jag priotera ny telefon först haha.

» Hanna

Snygg outfit!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »