Onsdag

Hej mitt i dagen på er finingar ♥ Morgoninläggen blir visst sena den här veckan men så får det bli när ledigheten sätter rutinerna ur spår. Vi har det så skönt med den lediga tiden tillsammans och har lugna och lata förmiddagar :) Idag är det enda vi har inbokat ett möte på banken vilket är mindre roligt men sådant som måste göras då och då. Lillhjärtat ska under tiden få leka med farmor och farfar så jag vet en som kommer vara lycklig i alla fall. Hur mår ni idag? Vad gör ni? Är ni tillbaka i bloggvärlden efter ledigheten?

Mitt fina lillhjärta som var en prickig korv här om dagen
Kommentarer

Haha, jag är verkligen inte ikapp! Loggade in på Bloglovin igår em och insåg att jag hade 900 nya inlägg att läsa. Haha. Så går det under storhelger som tex jul då man förslappar sig litegrann. ;) Hihi.

Hoppas ni får en skön dag tillsammans! Kram fina du!

Svar: Åh, herregud! Haha, det måste vara nytt BL-rekord ;)
Önskar er en härlig dag också!
Stor kram <3
Malin & Prinsessan

Jag är bra med... Fick min iPhone i fredags så jag har hunnit läsa alla blogginlägg genom den.. De är guld värt!! :) Hade aldrig hunnit annars.. Så jag passar på att läsa när jag sitter och ammar :-)

God fortsättning!!
Kram

Svar: Helt sant! Jag vet inte hur jag klarade mig innan iPhonen kom in i mitt liv, hihi ;)
God fortsättning på er med!
Kram kram
Malin & Prinsessan

hihi ja jag har också velat kicka igång lite men eftersom Jonas är ledig nu så prioriteras annat under den här veckan, men jag ska försöka blogga lite ändå, har ju saknat det massor :)

ja det är så mysigt att hon kryper, så härligt att hon kommer till en och sträcker upp sina små armar :) nu är det ju full fart här och hon är överallt där hon inte får vara såklart ;)

kram på er !!

Tack :) Ja va roligt att hon gillar den och bra födelsedagspresnt :) Ciara blir ett i februari då ska vi klura ut något bra :) Ett års dagen känns viktig mer för mig än för henne kanske, men det är stort :)

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hej!
Vet inte om tanken slog dig när Jolie hade feber, att det kanske var tre dagars febern hon hade? De får nämligen utslag när febern går ner. Viggo fick "tio dagars feber" när vi var i Thailand och när febern gick ner blev hela han prickig!

Hoppas att ni haft en bra julhelg. Kram.

Svar: Jolie hade 3-dagarsfebern i somras och den får de ju bara en gång + att hon nu hade feber i 4-5 dagar. Vet inte om det finns flera varianter på febern men annars var det något annat hon hade... Både febern och utslagen är hur som helst borta nu :)

Kram på er och god fortsättning!
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »