Parmys för er i Sundsvall

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Hej vänner! Nu har jag fått äran att i form av en tävling ge något tillbaka till alla er läsare som bor i Sundsvall med omnejd. Det ni kan vinna är Parmys (värde 800kr) från careoftheworld.com i samarbete med Timeout-spa i Sundsvall. För att vara med i tävlingen ska du gå in och gilla Care of the World:s Facebooksida och sedan lämna en kommentar i detta inlägg. Enkelt va? :) Passa på att ta chansen att skämma bort dig själv + en vän, sambo eller kanske din mamma? Givetvis får du delta i tävlingen även om du bor utanför Sundsvall. Tävlingen avslutas den 7 januari 2011 kl.21:00. Kram på er!Kommentarer

Jag "gillar"! Tror det här är nåt som jag och sambon skulle behöva, med lite sömn, lite tid tillsammans och just nu mycket motgångar så vore det ju underbart!

» Marie

Gillar! Och nu håller jag tummarna stenhårt att jag får en fin födelsedagspresent i januari :D

Sandra L

Har gillat och håller nu tummar och tår!

Hejsan!!
Har varit in o gilla!!"Jag brukar nästan aldrig ha tur i tävlingar men jag försöker ändå :) Skulle vara så härligt o få en stund bara för mig o sambon. Med 2 barn rullar liksom dagarna på, o när kvällen kommer läntar man bara tills man själv får krypa ner o sova. Så nu håller jag tummen o hoppas på att turen är på min sida denna gång :)

Hoppas allt är bra med dig o att julen har varit mysig :) Kram

» Maria

Hejsan, nu har jag varit in och gillat:)
kul tävling..verkligen någonting som jag skulle behöva..
Håller tummar och tår för en bra start på det nya året.:)

Kram

Jag är inte med och tävlar, överlåter de till alla andra. Tar nog en vecka att bara åka upp till Sundsvall ;) Haha

Svar: Asch, nu ska du inte vara sådan Angelica ;) ;) ;) En weekend i Sundsvall? ;)
Malin & Prinsessan

Anna

Har gillat! Hoppas verkligen på tur nu när barnen och vi vuxna varit sjuka sen i september utan återhämtning. Just nu avverkar vi vattkoppor här hemma som fin avslutning på min föräldraledighet då jag börjar jobba igen om några dagar. Alltså, inget mys för sambon och mig. Mest bara trötthet just nu, så lite medvind vore trevligt :-)

Malin

Klart jag vill vara med och tävla! Detta skulle vara ett helt underbar pris! Jag och Nicklas firar snart 17 år tillsammans, och med tre barn blir det inte alltid så mycket tid över för mys på tumanhand.
Jag har faktiskt gjort loggan och mycket av TimeOut SPAs profilmaterial, men jag har aldrig själv varit där som kund. Håller tummarna och drömmer mig bort! =) Kram

Svar: Har självklart även gillat på FB... =)
Malin

Gillat! , Nu hoppas vi att det är min tur att vinna den här gången ;)

Katarina

Åh! Jag hoppas jag vinner så jag och sambon kan få lite egentid! Just nu går vi bara runt som zombies här hemma och försöker hämta andan innan nästa jobbiga natt med en 6månaders som ska lära sig sova utan att äta varje timme och en 2,5åring som vaknar flera gånger varje natt. Självklart har jag "gillat"!

Vilken rolig tävling. Men efter att ha läst alla andras kommentarer så finns det dom som behöver det mer än oss, så jag står över :-)

Ha en bra dag Malin!

Kram

» Linda

Jag gillar detta! =)

Parmys skulle jag o min Johan behöva efter ett år av tomhet i relationen.

Håller tummarna!

Gott Nytt År!

Caroline

Gillar sidan sedan tidigare och vill mer än gärna delta i tävlingen också. Det skulle vara roligt att få vinna detta och få ge det till mina föräldrar som alltid finns till hands och ställer upp för mig och min dotter.

Jag gillar och hoppas på att vinna! :) Vore ju himlans välbehövligt just nu..

Svar: Av olika orsaker! ;) Du kommer förstå inom kort! ;)
valeria- Mamma till Williot

Susanna

Nu har jag varit inne och gillat den här toppenidén! Hoppas på att få en mysig överraskning , så här efter julruschen :)

» Eleni

Jag brukar aldrig vara med och tävlat. Men nu när det handlar om en mysig parkväll så kan jag inte låta bli! :) Vilka småbarnsföräldrar öbskar inte att få ha en liten stund över och mysa för sig själva?! :) Har gillat på FB. Kram! :)

Ååhh, Jag som aldrig brukar tävla.. Vad roligt att det är just på Time Out Spa för att efter vår dotter föddes så hade vi bokat SPA där. Men då åkte vi på magsjuka så det blev aldrig nånting. Sedan glömdes det bort. Så nu tar jag chansen igen..Har gillat på facebook :)

Jag är gärna med och tävlar.

Länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2011/december/parmys-71.html

Gillar på FB, Anna Karlsson

Har en fd kollega som bor i Sundsvall samt en gammelmoster med man så någon av dem skulle få detta om jag vann.

Anna

Har gillat på FB! och håller tummarna nu :) //Anna

Ida

åh har gillat på fejjan :) :) håller småtummarna hehe!

» Sara

Jag har gillat på fb. Självklart vill man jue vara med och tävla om lite parmys. :-)
Håller tummarna för mig själv om man får göra det. ;-)

Gillar deras facebooksida, (Caroline Andersson) detta är verkligen något jag och sambon skulle behöva. Det har varit mycket nu sista tiden och vi skulle kunna behöva tid för oss själva och återhämta oss lite från allting så att vi båda orkar mer och på å vis bli bättre föräldrar till vår underbara son! :)

Jenny

Jag är med och har gillat :)

Gillar på fb Annica Nilsson. bor en bit bort, men har vänner som bor där uppe. ;) så kan åka upp dit.

[...] World. Det ni kan vinna är Parmys hos TimeOut-Spa här i Sundsvall och det är väl inte helt fel? HÄR hittar ni tävlingen. God natt på [...]

Marie

Jag gillar!!
Är gärna med och tävlar om en mysig spa upplevelse! =)

/Marie

Sara

Hej!
Detta vore supermysigt för mig & min sambo som om ca två veckor firar 10 år tillsammans, vi skulle då kunna sitta där i bubbelpoolen och minnas allt vi upplevt under dessa år - det bästa är såklart våra två barn! Vår minsta är 5 månader så det blir första gången vi har barnvakt till båda barnen. Vi är dålig på att göra saker på tu man hand regelbundet men vid en årsdag blir det iallafall av =)
Min sambo jobbar mycket och skulle behöva pysslas om lite och jag som "bara" är hemma och mammaledig behöver också en TimeOut för avkoppling!

Kram

Svar: Jag har oxå varit in på FB nu =)
Sara

Åh, hur har jag missat den här tävlingen? Jag vill mer än gärna vinna lite parmys i sundsvall. Lämna bort barnet och bara få njuta av varandra :)

Jag håller tummarna!

jennie

Vore helt fantastiskt att få vinna detta efter ett år av väldigt många motgångar, vi behöver verkligen detta :)
Håller tummarna.


har såklart gillat på fb


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »