Vinnare Lagnöviken

Hej kära vänner! Tack alla ni som var med och tävlade om ett smycke från Lagnöviken. Nu har jag läst era motiveringar och alla är så fina, var och en på sitt sätt. En motivering gick rakt in i hjärtat på mig och berörde mig djupt och det är till Angelica som skrev den som vi idag säger grattis. Jag vet att du alltid bär med dig din Milo i ditt hjärta och nu får du också ett smycke som du alltid kan bära med dig och visa utåt. All kärlek till dig! Till er andra har jag ett litet tröstpris. Om ni anger koden "Malin11" när ni beställer så får ni 20% rabatt på valfritt namnsmycke. Koden är giltig fram tills 31/12-2011. Kram på er!Kommentarer

Vilken bra vinnare! Stort grattis!

Jag tyckte väl att mannen din såg väldigt vältränad ut hahaha

Fatta det är kul. Mina pass är ju redan lite inriktade på Crossfit, men nu ska jag ut i skogen och "leka" Helsingborgs första CFcenter ska öppna och jag ska vara med på ett hörn. Ska bli skitkul faktiskt!

Tack för din kommentar förresten. Är rätt nöjd med mig själv. 15 veckors slit är nu över, men jag kommer så klart fortsätta träna minst lika hårt. Jag älskar träning och kommer aldrig klara mig utan den.

Kram på dig

Sandra

Ja, verkligen rätt vinnare :)

Så GLAD jag blev när jag kom in och läste att jag vunnit, Grät även en tår när jag läste inlägget för min man.
Jättestor tack!

Varma kramar från mig!

Gillar hon bobbaycaren? Ciara är fortfarande för liten når inte ner riktigt men snart så :) Hon fick den av sin farbror. Vilken härlig kalufs Jolie har, underbar! :)

En liten fråga, vad har Jolie för storlek på kläder nu? :) Kram!

Svar: Hon har för det mesta stl.86 just nu :) Kramis
Malin & Prinsessan

» Eleni

Ja, jag såg också jeansen i butik och jag blev helt till mig. Men eftersom man inte kan unna sig allt för mycket nu mera så lät jag dom hänga kvar. Men har inte kunnat släppa dom riktigt än, hihi. Åå vill ha!

Förstår att ni vill stanna hemma och ta det lite lugnt. Det är skönt att vara hemma bara familjen också! :) Vi "flyttar" på söndag. Fy blir alldeles trött av bara tanken. Men så det är inte så många dagar kvar här hemma nu. Vad gör ni imorgon eftermiddag/kväll? Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »