Pyssel och gnäll!

Hej vänner!

H
är hemma har jag en riktig gnällmaja idag. Sedan tidigt imorse har hon inte gjort annat än gnällt, ätit och kräkts. Och så gnällt lite till. Hon kanske är i en växtperiod, utveckligsfas eller nåt sånt? Hon går i alla fall just nu under namnet gnäll&kräk-majan!

Men för en halvtimme sedan slumrade hon till så jag påbörjade projektet med tavlorna som vi ska trycka hennes händer och fötter på. Ska ju vara så enkelt så inte ens jag kan misslyckas. Met vette tusan om det kommer bli bra, haha. Någon pysselmänniska är jag inte ;)

Kom en bit på vägen innan damen i fråga vaknade igen;


Fortsättning följer...
Kommentarer

åh, det kommer bli superfint! :) Duktig du är!

Här har vi oxå en liten gnäll-maja, vilket aldrig händer annars, en envis fröken som inte vill sova :PSer ut att bli fina tavlor!KRAM! :D

Vad kul med lite pyssel :) Mindre roligt med en gnällig sessa.. Hoppas att hon är gladare efter sovstunden!Kram!

Det ser fint ut, spännande med en fortsättning snart;)

Hej!

Söta bebis

Tävlar ut redken kit & smink kit hos mig, kika in om det är något för dig..kramizzzzzzzJa här har jag haft en gnäll- Pelle hela dagen. Underbart är det :)

Camilla - Mamma till Leo

Åh, ska bli skoj att se slutresuktatet! Hoppas lilltjejen är lugnare nu! Kram

Åh kommer säkert bli kanonfint det där, jag har tänkt göra sådana där avgjutningar av händer & fötter=)Åh vad mysigt, men snart så är vår bebis här.Ja eller hur hittade massa mysiga bloggar genom där!

Hoppas hon är lite gladare nu!

mina tvillingar är också inne i en gnäll-lämna mig inte period.... dom är 8 månader... men det är svårt att ha båda två uppe....

Tack! Kände bara för nåt nytt, får duga sålänge:)Elliot har med varit lite smågnällig nu ikväll, mest sällskapssjuk och blivit hyffsat nöjd när man burit upp honom, men ändå. Och han har också ätit som en galning! Typ varje timme nu på em/kvällen. Galet. Men om det stämmer med tillväxtperioderna så är han ju i en nu typ (bvc sa att dom är i en sån typ var tredje vecka, och han blir ju 9 veckor på fredag..).

älskar pýssel =)

Hehe lycka till!! Tryckte Alice fötter i lera när hon var 6 veckor, ett rent helvete:P Sen när hon var 7 månader gjorde vi tryck på tavlor, oj va knepigt de var! Hoppas det går bra för er=)

» Tess

Ska bli spännande att se resultatet! Vi gjorde avtryck på Connors ena hand och fot till hans bok Mina första år. Vi använde karamellfärg då, men det var svåååååårt! Vi fick göra flera tryck på ett vitt papper tills vi fick ett lyckat som vi kunde klippa ut och klistra in i boken.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »