Dagens Malin

Hej vänner!

H
ör och häpna men nu ska jag på utflykt utan Jolie! Idag fyller hon fyra veckor och det blir första gången jag ska lämna henne ensam med pappsen. Efter lite för mycket skrik och gnäll hela förmiddagen så "fick mamma (jag) nog" så istället för barnvagnspromenad i solen så blir det barnfri shopping på Birsta. Och det känns toppen!

Vi hörs när jag är hemma igen, hoppas jag hittar lite fina shoppingfynd som jag kan visa er då! Lovar även att svara på kommentarer då.


Idag är jag "sponsrad" av Gina Tricot igen ;)

Skjorta - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Smycken - Gina Tricot
Kommentarer

Inte helt fel med en paus kan jag tro :) Hoppas nu du inte får allt för ont i fogarna när du är ute!

Kramar

Fina du passar väldigt bra i den skjortan!Skönt med lite egentid :-) Hoppas du finner massor av trevligheter att shoppa.Kram!

» malin

Skönt att du känner dig bättre!

Hoppas du hittar några kul rea fynd...jag hittade inget men hann inte titta så mycket heller för jag hade en sur/trött liten med mig.Kramar

Jo men jag förstår dig, det tar ju så mkt tid också att hålla på att pumpa i tid och otid. Jag är lite inne på att testa att amma ikväll igen, se om han fortfarande fattar hur man gör:) Hade vart skönt om man fick det att funka.. Men det är ju inte alls säkert. Får se hur jag gör!Vad mysigt med egentid, det hade jag ju med för ett tag sen, och tog en shoppingrunda. Man behöver ju faktiskt det ibland. Hoppas du hittar massa fint! :)

Ja det känns väldigt skönt! Skönt för dig att få shoppa!:)

Det är faktiskt riktigt skönt att vara barnfri ibland! Och pappan är ju faktiskt lika mycket förälder som mamman så ammar man inte eller om man kan pumpa så finns det ju inget hinder alls tycker jag! Och så får man nya krafter och kan vara en glad mamma igen! :)SV: Elliot är lik mig som bebis men han börjar bli mer och mer olik mig haha. Men han är liksom inte lik Tomas heller.. Knepigt det där. Han är nog en jättebra blandning, en alldeles "egen" liten kille :)

Jag brukar också vara sponsrad av Gina ;) Har likadan skjorta! Love it!

Sandra

Hur gick det att lämna Jolie första gången? Jag kan tänka mig att det är lite delade känslor. Menar att det måste vara skönt att ha egentid men du lär ändå sakna henne?Jag har ju inga egna barn ännu men kan tänka mig att det är så i alla fall?Hoppas du svarar! :D

Kramar

Hoppas du hittade nått fint :)

kram vännen!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »