Det där gick ju bra!

Hej vänner!

N
u är vi hemma igen och har fått lunch i magen både jag och Jolie. Promenaden gick toppen och det var så härligt ute! 6 minus, strålande sol och massor av snö - kan det bli bättre? Önskar jag hade energi att gå mycket längre promenader, men det kommer väl...

Blir nog soffan här resten av eftermiddagen, lilla damen är väldigt gnällig idag vilket betyder att jag inte har några armar fria. Men det gör inte så mycket, Jolie-mys är det bästa :)


Mysigt i vagnen!


Glada jag av underbar bebis, sol och frisk luft!


Hemma igen ♥
Kommentarer

Skönt att promenaden var bra!:) Så fridfull hon ser ut:) Kram

Hon är ju fantastiskt söt :)

Haha ne jag är fortfarande hemma ;) Jag tycker också att bebis ska stanna till v. 38, minst :P

God eftermiddag..SÅ söta bilder på er sessa och på söta dig..kram

Camilla - Mamma till Leo

Hon är verkligen bedårande lilla prinsessan!

» malin

Här var det ruggigt och blåsigt ute men det känns alltid så bra efter promenaden. Och att Alma somnade och sover än gör inte saken sämre. Hennes humör är inte att hurra för när hon sover lite.Kram

» Carro

Det är din lilla tösabit också! :)

vilken mysig promenad stund ...

hur har de blivit med de onda nu när du inte är gravid längre?

Hehe jo, nu är han här äntligen :) tack

Ellenor

Nåå, vad mysigt! =)

Vilka fina bilder! Här hade vi plusgrader men det var grått och blåsigt, usch inte alls skönt. Hoppas på bättre väder imorgon så man kan gå långåromenad! :)Jo större delen av magen försvann ganska direkt, nu har jag lite degmage när jag sitter ner:) Och den lär nog vara kvar ett tag skulle jag tro. Man vågar ju inte börja träna än, mer än vagnpromenader:)

Så gott, hon ser så nöjd ut lilla tjejen :-) Härligt att solen lyste på er!!Må gott så länge! KRAM

Då har du ett par kilon kvar att gå ner :) Men det syns faktiskt inte på dig att det är så många!Hahaha. Det gör du rätt i - bara påminn honom :D Inte mer än rätt. Och jag är faktiskt, i skrivande stund, glad för att min arm bara ser ut sådär. Vågar knappt tänka mig hur sönderstucken du var!Jolie verkar ha det skönt där i vagnen, det ser verkligen ut som hon trivs med livet! :)

Lilla lilla pluttan vad söt hon är!!!

» Eleni

Vad söt hon är lilla skruttan!! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »