Efterlängtat besök på ingång!

God morgon!

I
dag är jag så glad, så glad för idag är en väldigt bra dag! Mina kära syskon som båda är bosatta i Sthlm nu för tiden ska nämligen komma och hälsa på oss. Lillebror har jag inte träffat sedan i september och storasyster träffade jag i oktober sist. Så det var alldelles för länge sedan!

Dom kommer om ett par timmar och stannar tills imorgon. På schemat står inget planerat förutom mys. Och att visa upp deras fina systerdotter såklart ;) Så råder det bloggtorka här idag vet ni nu varför!
Kommentarer

Vad mysigt! Ha en bra helg!

Linda

Kollat efter kameraladdaren. Messat dig i FL. =)

Förstår att det blir en BRA dag för dig! :)Jag har gtt dig en liten fråge-utmaning på min blogg! Anta den om du har tid å lust sen nån gång! :)Stor kram

åh...syskon är ju de bästa! hoppas ni får en urmysig dag nu!

kram.

Vad underbart!! Massa syskonmys :D :D Kram på er

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

sv: Ja men det får ta sin tid tills man kan komma i sin gamla gardrob igen, jag känner mig inte så stressad. Bara jag får på mig mina vanliga kläder nästa vinter så är jag glad :) hahaha!Usch då, ja det är absolut inte lätt när det gäller husdjur. De bringar en lycka som är obeskrivlig..Ha en underbar lördag!

kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »