En ledsen prinsessa

Hej vänner!

I
dag mår jag mycket bättre, vilken skillnad det kan vara på ett par dagar! Däremot har vi en liten tjej här hemma som är så ledsen så ledsen. Det skär verkligen i hjärtat när man inte vet vad som är fel. Det enda som fungerar (tack och lov) är att ligga i mammas eller pappas famn. Men så fort vi prövar att lägga ner henne en sekund så börjar hon gråta och skrika i panik. Och så har det varit sedan nio, tio imorse. Mitt lilla hjärta!

Vill passa på att tacka för era fina kommentarer igen! Hade tänkt att svara på dem i förmiddags men det blev omprioriteringar som ni förstår... Nu ligger lillan hos pappa ett tag så jag ska börja svara på dem nu i alla fall!

Vi hörs lite senare!
Kommentarer

Va jobbigt för er, förstår att de gör ont ända in i hjärtat, har inte själv barn, men kan tänka mig!

Mormor Mia

Lilla hjärtegryn <3

SVAR: Jaha, men se där.. Jag bor i Korsta (om du vet vart det ligger?) :) Och ja, jag är uppvuxen här i Sundsvall. :D

SVAR: Ja, precis.. Bredvid Skönsberg. :D

Skönt att höra att du mår bättre! Har ni bärsele? Kram

jo med mig är de bra - de är fullt upp :)

Vad skönt att du mår lite bättre nu, synd bara att Jolie verkar så ledsen idag :( Måste vara jobbigt för mammahjärtat!Jag mår bra, är verkligen jätteskönt att vara sjukskriven! Har en del sammandragningar och vissa gör jätteont, men inget mer händer! Suck.. Vill bara att det ska sätta igång på riktigt någon gång! :)

Vad snäll du är som tänker på mig, tänker på dig massor och hoppas att allt ska bli bra nu :) Och att Jolie blir glad :) Kan inte tänka mig hur det är att se sin lilla prinsessa så ledsen.Jag mår relativt bra. Börjar verkligen kännas att man är gravid. Mitt järnvärde är inte så bra så äter niferex och apelsiner mest hela dagarna känns det som. Tur det är över snart :)

Skolan är slut nu, så ska fördriva sista tiden innan bebisen kommer för mig själv. Kommer bli galen! Haha. :)Kramar!!!

Vad skönt det måste kännas!:) Jo det är ganska bra med mig och med bebis verkar det vara fin fint, han trivs med att sparka mamma på revbenen och trycka sig nedåt massa:D

Vad jobbigt det är när dem blir så ledsna. Det är säkert bara närhet hon behöver. men annars när barnen inte vill ligga ner KAn det vara tecken på att de har ont i öronen, så om hon är flrkyld eller så hade jag kasnke kollat upp det. Nu vill ja inte oroa i onödan heller. för barn skriker, det gör dem, utan att det är nåt fel.Det är ju bra att mamma och pappas famn funkar! bärlsele kan vara guld värt också! :DKämpa på!

Vad skönt att läsa att du mår bättre! Synd att sessan är så ledsen bara men det blir säkert bättre snart :)Ha en supermysig kväll! Kram!

hihi, jaa så fint ju !! :) skönt att du mår bättre men vad tårkigt att hon är så otröstlig, hoppas att det går över.

Ställ en fråga i min bloggsvars ruta och bli länkad för mina 400-600 unika besökare/dagen:)

Anonym

Hej prova med att lägga en av dina tröjor bredvid henne i sängen, när hon känner din doft på tröjan så kan detta lugna henne. Så gjorde jag med min son och det funkade bra till när man behöver göra annat! :)

Va jobbigt!! Hoppas ni lyckas klura ut vad "felet" är så att hon blir glad igen! :-)Ja nu när vi börjat med tillägg tvivlar jag inte på att han kommer gå upp i vikt för han äter friskt! :-)

Pumpar du ur och bara ger bröstmjölk?Skönt att du mår bättre iaf!KRAM


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »