Jolie testar BabyBjörnselen

Hej vänner!

V
et att det är många "Jolie testar" och "första gången" inlägg nu för tiden. Men ALLT är ju första gången :) Igår blev jag lite inspirerad av Sofie och bestämde mig för att testa bärselen. Tyvärr gjorde det fortfarande för ont för mig att ha henne så mot magen, men det positiva är att Jolie verkade gilla den! Somnade som en stock hos mamma. Kommer bli perfekt när min mage är lite mindre känslig!


Lilla skrållan sover tryggt hos Mamma ♥


Lite läskigt att släppa händerna tyckte jag :)
Kommentarer

va skönt att de blir bättre :) ja menar, inom sin tid kan du säkert gå längre promenader ...jo de är en bra erfarenhet ... och jag måste börja någonstans och då känns läkarmissionen och världens barn som något bra :)

Anonym

Vad mysigt det ser ut! Men kan tänka mig att det var lite småläskigt att släppa taget :)Kram

Madde

Var jag som skrev ovan, mitt namn försvann visst!

Skönt att det har gått så bra för er idag! och visst är det skönt att kunna ha händerna fria...har inte testat babybjörnen ännu men bärsjalen har åkt på ett par gånger..toppenbra!

kram!

Hehe ja det känns mycket skönt attden vände sig själv :) Och tack ör att du svarat så snällt på alla frågor om vändningen och grejer :)

Vad mysigt! :) Förstår om det är läskigt att lita på att det fungerar och släppa händerna.Snälla hjälp mig att vinna en resa till New York. Jag behöver din hjälp. Gå in här och rösta på Darksess, http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=578925407Om du väljer att skriva om det på din blogg får du även en länk på min blogg. Glöm inte att skriva till mig så jag vet att du länkat.

Myspys! Vi har också en bärsele och jag tror det kommer bli jättebra, händerna är fria!:)

Ja men precis, det är faktiskt skönt :) fast det är ju himla fint med en hög mage så den får gärna bli lite högre de sista veckorna nu ;)kul att hon verkade trivas i bärselen ! :)

Det gör absolut inget att du skriver om det, superintressant att läsa om tycker jag! :) Selen är superfin verkligen och Jolie ser ut att ligga skönt i den! Hoppas din mage blir helt återställd snart! Kramar

» Elin

Åh ja, jag hoppas verkligen att det funkar för mig med!!Ni är ju så jäkla fina! :) Skönt att du fått börja komma ut å ta lite luft, även om det blir korta promenader till en början så är det ju alltid nåt! :)Kramar

hihi jaa då är du lite 2sen" med att ta hål i öronen då, men det är fint så det borde du göra ;-)jag släppte nästan aldrig en hand när mina barn satt i babybjörnen när de var mindre, kändes läskigt som sagt :-) och mysigt att hålla en hand på lilla rumpen :-) kram !

charlotta rydholm

Hon är helt underbar Malin var tvungen att kika in på din blogg! Helt underbar fin och vilken kalufs! Gulle pluttan ! / Charlotta

» Mia

Men guuud så mysigt! Det är så att jag får en tår i ögat för att jag bara inom ett par veckor själv kommer ha en liten parvel där på magen! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »