Lång uppdatering

Hej min fina vänner!

F
örsta dagen hemma igen har gått bra. Sovit, vilat och druckit massor av vatten är det jag gjort. Och myst med Jolie i massor då förstås ♥

En liten sammanfattning av vad som "hände" kommer här. Har ju enda sedan kejsarsnittet haft väldigt ont i magen men lite ont hör ju till och det är svårt att veta vad som är normalt och inte. Hur som helst - i fredags under dagen sa jag till Mattias flera gånger att något kändes konstigt i kroppen men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad. Jag kände mig lite yr men hade ingen feber under kvällen så vi gick och la oss rätt tidigt och allt kändes bra.

Vaknade sedan vid två-tiden någon gång av att jag FRÖS. Och det inte lite heller, låg med dubbla täcken men skakade ändå. Kollade febern igen och nu hade jag 38 grader. Med tanke på snittet ringde vi då sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle ta alvedon och avvakta en halvtimme för att se om febern gick ner. Sagt och gjort - en halvtimme efter alvedonen hade jag 39 grader i feber och fick då besked av sjukvårdsrådgivningen att åka in på akuten. Febern steg sedan ännu mera och på den vägen var det...

Det konstaderades ganska snabbt att det var livmodersinfektion och sedan även blodförgiftning (det som förr kallades barnsängsfeber). Men med två olika sorters antibiotika via dropp så vände det efter cirka 1½ dygn på sjukhuset. Och igår fick jag som sagt komma hem igen!

Nu äter jag fortfarande två sorters antibiotika fast i tablettform plus att jag får ta en spruta om dagen i förebyggande syfte för blodproppar. Så jag hoppas att det inte kommer tillbaka och att krafterna återvänder snabbt!

Det blev ett jättelångt inlägg här men det kan vara bra för mig själv att ha och kunna gå tillbaka och läsa sedan!

Ps. Såg att ni är några som frågat - Mattias och Jolie fick vara med mig hela tiden på sjukhuset och vi låg inne på BB/Kvinnokliniken så det har varit jätteskönt!
Kommentarer

Vad skönt att ni fick vara tillsammans, och att du är hemma igen! Håller tummar och tår för att du ska återfå krafterna fort nu =)Kram!

Vad skönt att ni fick vara tillsammans! Skönt att du är på bättringsvägen & hoppas du får mer energi snart! Jag förlorade mkt blod under Gos förlossning & blev tipsad På BB om att dricka mkt saft för att öka blodmängd & höja blodvärdet!Vet inte hur mkt blod di förlorade & om detta kan hjälpa dig men tipsar ändå :-). Kram & Krya på dig!

» Malin

Fin blogg!

Allt bra?

Kramar till dig vännen!

Skönt att du fick ha din lilla familj med dig!

Hoppas allt är bättre nu :) kramar!

Nämen din stackare! Jag hoppas du blir bättre snart

gud vad skönt att du mår bättre ! hoppas att det inte kommer tillbaka och att du får stanna hemma med din familj nu :) krya på dig !

» Julia

Så skönt att ni är hemma igen. Krya på dig. Stora kramar till er.

» sofie

Fy så otäckt! Men vad skönt att Mattias fick vara med er! Verkligen bra. Hoppas du nu återhämtar dig snabbt!MASSA KRAMAR

Men stackare! Vilken otur :( men väldigt skönt att du är på bättringsvägen nu :) hoppas du mår prima ballerina fort igen!Kramar och krya på dig!

Camilla - Mamma till Leo

Men fy vad är det jag läser! Har varit borta ett par dagar och helt missat detta.. Hoppas verkligen du får stanna frisk nu! Kramar!!!!

Vad skönt att du verkar vara på bättringsvägen nu och skönt att lilla familjen var samlad på BB/kvinnokliniken. Nu får du inte råka ut för nåt mer tycker jag! Kram

Vad skönt att du verkar vara på bättringsvägen nu och skönt att lilla familjen var samlad på BB/kvinnokliniken. Nu får du inte råka ut för nåt mer tycker jag! Kram

Vad skönt att du är bättre, hoppas de är över helt snart! Och skönt att du fick ha din lilla familj med dig där också :) Kram!

Hoppas du blir bättre och kryar på dig snabbt så du får njuta till fullo av mammalivet :)kramar från oss

» AC

Men fy! Så otäckt det lät. Vilken tur att det är bättre nu! Håller tummarna för att det ska bli helt bra! =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »