Längtar...

Hej vänner!

F
ick ju presentkort på Gina Tricot i julklapp av både mor & far och min kära bror. Så har en hel del shopping som väntar på mig! Var in och kikade på deras hemsida nu och oj så mycket fint det finns. Måste dock bli av med några kilon till först...
Kommentarer

Finns det något bättre än att shoppa?! :D

Jag har värsta ångesten över min graviditetskilon just nu... Jag har för mig att du låg på ungefär samma kilon som jag, har du gått ner mycket redan? Försvinner mycket efter förlossningen?

Stina

jeanstunikan/klänningen är underbart söt verkligen!!kramiz!

Jeanstunikan är ju helt underbar! Passar nog trots gravidkilon kvar. Även om jag gått upp 14 kg kan jag ha toppar, tunikor & klänningar i min vanliga storlek OM de rymmer magen förstås!

Men visst är det härligt att kunna ha "vanliga" kläder igen? :)Ja vi har också mest i 56 faktiskt, fast har köpt lite nytt nu i 50 då vi inte hade så mkt i den storleken. Elliot är ju ändå en månad nu så han borde ju växa ur det snart kan man tycka..

Jamen då har ju hälften försvunnit i alla fall :)

Jag har gått upp 15 än så länge, men samlar vätska varje dag känns det som... Är nöjd ifall hälften försvinner sen!

Varför blev det kejsarsnitt?

Åh den där klänningen är SÅ fin! Såg den i någon annans blogg också här om dagen, underbar verkligen :D Jag har en superdupersnygg jeansklänning i äkta "jeanstyg", superslimmad med klappar hela vägen är dock rädd att jag aldrig kommer i den igen, haha, men kanske kanske du får se den i sommar :DVist är det roligt med såna där böcker! Hade ju en graviditetsbok också, det är så himla roligt att se tillbaka i. Våra små kommer nog också uppskatta de när de blir äldre, det gör iallafall jag med min :) Kramar på dig vännen!

Jag försöker :-) men det är svårt när man har en 1.5 åring, haha, tack för omtanken iaf och jag ska försöka tänka mig för. Hur mår ni? Ang kläderna, köp ändå ;-) köpte en superfin cardigan idag i storlek S hihi. Kram

Det finns verkligen supermycket fint just nu :)Tack för att du svarade om det där med vändningsförsök, vi får se hur det slutar för oss :)

sv: Okej vad bra :) Det är ju super viktigt att den går bra att köra i tuffa väglager..

Nej vi har inte beställt än, vet inte vilken färg vi ska ha :) Men det blir att beställa den i slutet på februari tror jag..

Ja gud vad man längtar till våren nu, vårskor och vårjacka längtar jag mest till!:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »