Libero it is!

Hej vänner!

H
är har vi haft ännu en bra natt. Jag hoppas det är en ny vana som utvecklar sig till att bli bättre och bättre ;) Är ganska trött ändå, men det hör väl till antar jag. Är ju ändå en ganska stor omställning som skett i livet senaste veckan... Plus att jag nyligen är "opererad", är lätt att glömma bort det ibland.

Idag ska vi ta oss en liten familjeutflykt till ICA Maxi. Dags att fylla på blöjförrådet! Hade inte köpt så många innan eftersom vi inte visste hur stor fröken tänkt att vara. Men nu börjar det sina så det är väl dags att bunkra! Handlingen får bli dagens projekt, här tar vi små, små steg åt gången :)

Appråpå blöjor, det går ganska snabbt att skaffa sig favoriter. När jag skrev det HÄR inlägget tidigare i höstas var det 50/50 av er som hade Pampers eller Libero som favvis. Då tänkte jag att så stor skillnad kan det väl inte vara! Men jodå, här kommer vi köra på Libero då de sitter MYCKET bättre på Jolie. Pampers sitter dåligt, absorberar (!?) dåligt och lägger man ihop det blir det läckage... Nepp, Libero it is!Nu ska jag dricka morgonkaffe och försöka hinna svara på lite av er kommenater!

Vi hörs senare vänner!
Kommentarer

tackar för blöjtipset! har köpt libero också, så funkar dom bra lär vi fortsätta med dem!

kramkram.

» I

Vi kör också Libero till små babysar. Sedan går vi över till Willys egna, eftersom de är mycket billigare. Men helst använder vi tygblöjor.Vår lilla var så liten när hen kom att vi flera månader hade minsta storlek. De hade alltid bra rabatter, så vi köpte alltid blöjor med kupong för nio kronor förpackningen :)Jag har för mig att cirka 80% använder Liberos blöjor. Kan det stämma? Det är i alla fall vanligast att använda dem.

» AC

Ja tur är det väl att det finns olika blöjor. Alla barn är ju olika så då måste ju blöjorna oxå vara det. Vi kör på Pampers. För Libero sitter dåligt och läcker. Haha. =)

Verkar som de flesta har rekommenderat Libero. Men smart att inte köpa massor innan lillan kom, bättre och pröva sig fram :) Hoppas ni får en fin dag!

När jag gjorde en "undersökning" bland mina vänner som har barn märkte vi att de flesta med flickor körde Libero & de flesta med pojkar körde pampers! Me like Libero har alltid suttit toppen på Gos!kan även rekomendera Inotyol att smörja flickstjärt&snippa med, Gos har aldrig varit röd!Kram

Säger detsamma, jag avskyr Pampers, han bajsar alltid igenom och dom är liksom alldeles för mjuka. Vi använder också bara Libero.Vad skönt att du slipper pumpa så ofta! Elliot har börjat äta 100 ml varje gång och det är typ det jag får ut på en pumpning, så jag pumpar varannan/var tredje timme. Än så länge fnkar det bra men det blir ju jobbigare när Jens börjar jobba och jag kanske inte kan sitta i lugn och ro liksom. Men det löser sig:)

Burkarna fick jag av min brorsas sambo, jag kan fråga henne vart hon köpt dom. Dom är så smidiga!

Ja man får ju prova sig fram! :-) Vi hade både Pampers och Libero här hemma. Pampers fick vi med en babybox så och Libero köpte vi, så får vi se vilka som blir favoriterna :)Ha en mysig dag med familjen! Kram! :D

vi stod vid blöjorna igår och tittade. kom inte fram till något, så gick hem utan :P men är verkligen dags att köpa. vet dock inte om jag vågar mig på minsta storleken. kanske kör på 3-6 kg och köper till de mindre om de behövs. så svårt att veta innan hur stor bebisen kommer att bli.

» Tess

Jag tycker att Libero är hårda och att de läcker.. ;)

De passar inte alls Junies späda lilla kropp..Pampers är mycket mjukare plus att det inte blir en sån hård kant mellan rygg och blöja.

De blöjor som var på sjukhuset var underbara, tyvärr hittar jag inte sådana små i butikerna trots att det var Pampers..

Smaken är som baken! ;)Och jag kan hålla med om tipset vid bruk av Inotyol, mycket bra salva, kläddig som tusan men jättebra när hennes underliv är lite rött.

Kram!

Ja det ökar ju rätt snabbt, på kvällen äter han runt 120 ml, men det är bra för då har vi bara en matning på natten.

Vet inte när Jens börjar jobba igen, pappadagarna (dom första 10) är slut nu men denna vecka har han semester. Sen beror det på hur mkt dom har att göra på jobbet, är det lugnt så är han nog hemma nästa vecka med, hoppas! Mattias då? 10 dagar bara?

Jag tycker att libero verkar bäst men får se vad som passar lillgrabben när han är ute. Kram

Just det, burkarna trodde hon att dom köpt på Apoteket. Dom säljer ju pumpar och så där från det märket, så kika där! :) Annars finns det ju också säkert på såna ställen som säljer dom pumparna. Dom är i vilket fall hur bra som helst, Det står ml-mått på dom så man mäter bara upp så mkt som dom äter så har man färdig portion när det väl är dags:)

Vi har prövat både Pampers och Libero och jag vet fortfarande inte vilken som är favoriten. Vi fick ju Pampers på BB och tyckte att dom va kanon. När vi sen kom hem så hade vi Libero blöjor som vi prövade och tyckte att då att dom var stora och "hårda". Men nu börjar jag tycka om dom oxå :D Så Vi kommer nog blanda ett tag till.

» Malin

Vi använde Pamers de första månaderna när Moa var liten, men hon blev röd av dem efter ett tag. Upptäckte då att det är lotion i dem, så vi bytte till Libero som är helt fria från sånt och hon blev mycket bättre. Nu skulle vi aldrig använda annat än Libero, såå mycket bättre! Även bebis i magen kommer få använda Libero när h*n kommer :-)Kram, och grattis till tjejen!

Libero är bäst. Kanske framförallt för ett Libero INTE innehåller mineraloljor, "parrafinum liquidum" eller något liknande finns det i Pampers. Inte konstigt de luktar kemikalier!

Jag tyckte också bäst om Libero när Colin var mindre. De satt bättre och läckte inte. NU har vi dock övergått till Pampers.Kram på er

Håller med - Libero är bäst.. Dom andra håller som sagt inte likabra. Libero håller alltid torrt det har aldrig Pampers eller andra blöjor gjort.

Även nu när dom är större.

Anonym

Hej! Kan inte du skriva en förlossningsberättelse? Skulle vara jättekul att läsa! :D

Kram

Ja, det känns faktiskt jätteskönt att vara sjukskriven! Än så länge.. :) Men det trodde jag aldrig! Jag mår tillräckligt bra för att verkligen kunna njuta av ledigheten så att säga!Sammandragningarna har lugnat sig lite men jag har fortfarande en del, några som gör ont och några "vanliga". Lite molvärk som kommer och går under dagarna också. Men det är ändå stor skillnad från när jag jobbade, jag tror det hade varit mycket värre om jag fortfarande jobbade!

» Naima

Ja det gäller att hitta sina favoriter. Vi har kört på pampers, då jag tycker libero blir mycket hårdare.

Hejsan vännen jag körde oxå libero då min son inte tålde nå annat han var skinnflådd om rumpan med andra märken tyvärr men älskade dom.

Hon är helt underbar lilla Prinsessan måste jag säga å vilken massa jår hon har rejält mycke kul se.

De strålade väldigt mycke stolthet om mor å far föräldrarna å om mamma å pappa men lilla tösen så hoppas verkligen att de blivit en rutin så ni får sova gott ett tag för sånt går mycke i vågor kan jag lova.

De är hur lätt som helst att glöma att man opererats när man fått barn för allt fokus hamnar på lilla tjejen men tröttheten hör helt ihop med allt de underbara som hänt er.Kram Laila

Jag har inte fått min sötnos än men är redan ett libero fan!

Libero är lätt bäst :P Vi hade ettan först men har fått gå över till tvåan nu då Liamväxer så det knakar :P Grattis till flickan har jag glömt säga jue :D

Libero är super bra testade pamers för att jag fick ett gratis paket. Vilken skillnad =)

Libero istheshit!:)

Jag håller med! Jag älskar Libero och har gjort från första stund :) bästa blöjan! Tycker som du att Pampers absorberar dåligt och att dom sitter konstigt :S & sen ett stort plus att man kan vara med i Liberoklubben :D där kan man få gåvor så glöm inte skriva in blöjkoden på insidan av paketet ;)

» malin

Jag håller med dig, jag gillade pampers först men efter att ha använt libero ett tag och köpte sen pampers igen så är det helt klart libero som är bäst.Hur är det med snittet nu, känns det bättre?

Kram

» Lubda

Tänk så olika det är. På vår lillkille sitter pampers bäst medans libero bara läcker och läcker :(


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »