Måndag

God morgon vänner!

N
y dag och ny vecka, tänk att lilla skruttan blir tre veckor idag! Tiden har verkligen gått snabbt. Och imorgon börjar Mattias att jobba igen *vill inte* jag vill att han ska vara hemma med oss för alltid. Vill ju inte att han ska missa en sekund av Jolies liv.

Men en dag till har vi tillsammans först. Storhandling på ICA Maxi står på schemat och förhoppningsvis en liten promenad också om det finns ork! Måste även ta tag i en del tråkigt som att ringa försäkringskassan och familjerätten...

Vad gör ni idag?
Kommentarer
Madde

Här är det lugn förmiddag och sedan jobb ikväll!

Hoppas att ni får en mysig sista dag tillsammans hemma innan det är dags för jobb. Kan tänka mig att det är skittrist, rent ut sagt, att pappan lämnar för jobb.Kram!

Jag förstår dig verkligen! :D Det är inte kul att gå i samma kläder dag in och dag ut i stort sätt, men man har inte mkt till val när man är gravid och sedan när kilorna ska av ;) Men jag tycker du gör rätt i att vänta på att köpa nya, för det är juh bra om de sitter när kilona försvunnit också :) Men du har inte så många kvar va?Tack, gullet! :) Jag tycker åkpåse verkligen verkar smidigt som få! Men snart kommer väl våren, och då känns det inte som en nödvändighet att köpa :/ Jag blir tokig!

Ja, alla kläder som döljer graviditetskilona är mer än välkomna för mig också, jag har ett par stycken kvar jag också ;) haha.Tack så mycket! Och grattis till er Jolie på tre veckors dagen, visst går tiden fort? Helt otroligt!

Kramar

De är väldigt tråkigt när sambon går tillbaka till jobbet. Man vänjer sig vid att vara tillsammans hela familjen ..

Roligt att du delar med dig!Det här med amning och tuttmjölk är inte lätt inte...Å nu när han äter så pass mycket tillägg känns det ju lite "onödigt" och krångla med både amning och flaska, speciellt vid varje måltid! MEn det är svårt att ta steget å sluta...Vore mycket lättare om mjölken bara tog slut pang bom liksom.Å precis som du skrev man lär ju minska succesivt...Så till vida man inte vill ta piller för att stoppa mjölkproduktionen helt..KRAM

måste också ringa FK, har inte hört något av dom på veckor. Men känns så drygt!!

Blir veckohandlig här med när sambon vaknat. Jobbade sista natten inatt så nu är han ledig med mig fram till fredag. Känns skönt :)kramar vännen!

Ja visst är det otroligt vad tiden går fort, njut av den första tiden nu!!!


Jag ska börja gå igenom min markandsföringsbok. Jag har börjat studera denna termin men vill inte alls egentligen. Ett ont måste men jag försöker leka intresserad ;-).

Ok, tack för tipset .)Jag vet inte hur bebisen ligger nu. jag ska till bm imorgon och då får vi se om den fortfarande ligger i säte. Jag tror den gör det då jag fortfarande tycker mig känna ett huvud ut på sidorna.. Men magen har dock sjunkit mycket så vet inte om det beror på att den fixerat sig.. Sjönk din mage någon trots att din flicka låg i säte?

Idag står vila på schemat! Har precis varit hos barnmorskan och det gick jättebra. Hon trodde att det kanske kunde vara dags för mig snart, så det var lite pirrigt :)

Elliot hälsar och tackar! Och så säger vi grattis till lilla Jolie med:)

Åh jag vet hur det är.. Man får lite smått ont i magen över att vara själv så med lillan i början. Men man vänjer sig och det kommer du klara fint=) Jag hade iaf ont i magen när Fredrik började jobba. Så därför sa vi att nästa barn ska vi planera in i hans semester så han kan vara hemma läääänge:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »