På gång...

Hej vänner!

H
är händer det grejer och det är definitivt något på gång nu. Inga riktiga värkar ännu (tror jag) men molvärken, förvärkarna och trycket neråt har blivit intensivare. Jag tror själv att det kommer hända något det närmsta dygnet! Antingen lugnar det ner sig snart, annars får vi nog ringa och rådfråga förlossningen...

Lovar att försöka hinna/orka uppdatera om det skulle hända något mer ikväll/natt. Annars hörs vi imorgon igen!

Har ikväll fördrivit tiden med att klippa och klistra lite med några bilder som jag och älskling tog tidigare idag;


Puss&kram på er från mig och lillan i magen!
Kommentarer
Mamma Mia

Älskade hjärtebarn!

Mamma Mia

Älskade hjärtebarn!

Nämen åå vad spännande! Jag håller mig uppdaterad ;-)Kramkram

Oh så spännande!!! Lycka till :) massa kramar!

Spännande=)

» Tess

Vad fina ni är!

Ledsen att jag inte svarat på kommentar..känner mig otroligt social nu för tiden, förstår inte hur alla andra kan uppdatera sina bloggar 40 ggr om dagen och ändå ha fött barn precis.. :SVad skönt att det är på gång!

Har fortfarande lite svårt att förstå att min lilla flicka är 25 dagar och veckan innan var det ju mycket förvärkar som förvirrade och dagarna gick sakta..nu går de så fort och hon växer så det knakar här..att man kunde älska ngn så högt är helt ofattbart!

Lycka till, jag ska läsa igenom din blogg nu och se vad jag missat.. ;)

Ta det bara lugnt nu och vad gäller bb-väskan..tänk inte för mycket på den. Jag packade upp min igår(!)..använde verkligen ingenting förutom ngr amningsinlägg och mina pyamasbyxor..men så blev det ju snitt också så inte så mycket rörelse.. ;)Hoppas att ni får sova ngt nu inatt och att spänningen inte tar ut er totalt, är det ett råd jag kan ge så är det att vara utvilad och speciellt nu om hon skall komma till världen på det naturliga sättet!

Massa kramar till er!

Vad spännande! Lycka till;) Vilken fin blogg du har..

Hejsan vännen den bildserie som du å din kille gjort var underbar att titta på de strålade om er båda han såg så otroligt belåten ut minsann å när ni log mot varandra så lyste de om er av längtan å kärlek från er bägge.Grattis till vinsten i julkalendern där du vann mysdressen.Har haft en lite ofrivillig bloggpaus har varit hos min mamma under jul å nyår inte tillgång till internet så jag har inte kunnat blogga men imorron är man tillbaka igen å då ska jag försöka summera hela tiden där uppe ha ha ha.Kram Laila

» Ida

Åååh vad spännande! Hoppas nu att de fortfarande håller i sig, och nästa gång man hör något har eran lilla sessa kommit till världen!:)

Ska bli väldigt spännade att gå in och kolla imorgon.

Om inte annat så lycka till:)

Kramar!

Camilla - Mamma till Leo

Åh blir ju alledelles till mig här hemma. LYCKA TILL vännen!

» frida

Spännande ! :D

Håller tummarna att de fortsätter...

ska bli kul å gå in å läsa imon om de har hänt något :P

KRAM !

Madde

Men vad är det jag läser! Är det äntligen dags för er? Finns nog ingen som är värd detta mer än du just nu! Så kämpigt du haft det senaste tiden men ändå alltid hållt uppe humöret och spridit glädje till oss andra.

Har aldrig träffat dig men du verkar vara en så stark och fantastisk människa och jag önskar dig verkligen all lycka till nu!

KRAM

aaaw! passa på att sova och ta det lugnt nu :)

Oj, så spännande :) Tänker på er nu och lycka till <3 Håller tummarna för att allt ska gå bra :) Hoppas nästa inlägg blir från BB ;)

KRAM

Jag sitter här och hoppas massor åt dig att det säger pang snart;) Söta bilder föresten!

Lisa

åhhhhh nära, nära nu :D spännande! håller alla tummar!

Spännande, Lycka till!

Åh va spännande!! Håller tummarna att de händer något snart! hihi :) KRAM!

» malin

Håller tummen att det sker i natt.Kramar på er!

Åh vad spännande nu kommer jag inte kunna somna! Haha. Håller alla tummar för att det är på g och om det är; lycka till!!!!

GUD vilka söta bilder :)Och gissa om jag blev helt nipprig när jag såg din rubrik ... Ååååå ...

Vad spännande:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »