Premiär med barnvagnen!

Hej vänner!

I
dag kom ÄNTLIGEN den efterlängtade dagen då vi tog oss en liten promenad och gjorde premiär med barnvagnen. Kan inte beskriva hur otroligt skönt det var att få komma ut i friska luften! Sedan i slutet av november då jag blev "fånge i min egen kropp" på grund av foglossningen har den enda friska luft jag fått i mig varit när jag gått till och från bilen. Så detta var verkligen efterlängtat!

En lagom lång promenad på cirka 800 meter orkade jag med innan energin tog slut och fogarna började göra för ont. Men oj vad värt det det var! Imorgon ska jag ut igen. Och Jolie verkade också tycka om det, hon sov så sött hela promenaden!

Bildbomb;


Nu blir det fredagsmys här hemma! Hos er med?
Kommentarer

Ser ut som en himla mysig promenad :DHa en härlig fredagskväll!

Madde

Åh vad härligt, förstår ju att du längtat!!

Åh vad härligt :) Var vagnen lätt att köra? Ska ju köpa en sådan själv och undrar hur det är att köra i snön och halkan?

Ha en mysig kväll!

kramar

» Anna

Härligt med promenad. vi har också varit ute en runda idag men vi har ingen fin snö kvar!Fredagsmys it is, mellan matning och blöjbyten. Vi har hungriga kvälls-bajs-barn.. :)

Det måste ha varit underbart med en promenad då !:) Kram

Det måste ha varit underbart med en promenad då !:) Kram

Åhh jag längtar såååååååååååååååå mycket efter det... just att jag är fånge i min egen kropp och har varit det sen vecka 20....

jag längtar så det gör ont... bokstavligen :)grattis till den lilla utflykten som betyder såå mycket!kram

va underbart att få komma ut efter du varit inne så länge BIG smileSuper söta bilder också ...

Fredagsmys med mig själv, sambon sover på soffan som en stock. :) Han ska ut och jobba natt hela helgen så antar att det är bäst jag låter honom sova i fred, hehe :)Kramar vännen!

» Malin

Ja visst är det skönt att komma ut, jag gick i en och en halv timme i dag och det var underbart. Fast jag fick lite ont i höfterna och i snittet men det är nog bra i morgon igen =) då ska det bli sol så då vill jag ut igen.Kram på dig.

Camilla - Mamma till Leo

Ser verkligen härligt ut! Vad skönt för er!

Här är det också fredagsmys!

Kramar!

minns också första barnvagnspromenaden, som vi slogs om att få köra!

Härligt för dig att få en liten promenad, men vet du hur länge du kommer ha ont i fogarna..? Tycker synd om dig! Och din sambo är liite längre än dig va? För vagnen ser jätteliten ut när han kör den men ser helt perfekt ut till dig haha :D Kram!

Åh vad kul med första vagnspromenaden! Och du, nu ser jag vart du går också. Haha!

» Fia

Absolut fredagsmys! :)Skönt för er att få komma ut lite!Å vad jag längtar efter promenader också! Försökte mig på en skitkort till postlådan idag på några minuter men det får jag igen nu i höfterna! Jaja snart är min färdigbakad också! :)

» Lina

Ser härligt ut! Vill ha min bebis hos min också:) kramar

mysigt!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »