Prinsessan på ärten!

På sjukhuset kallade barnmorskorna Jolie "prinsessan på ärten"......hennes egna lilla säng dög nämligen inte. Utan pappas säng skulle det vara! Så pappa fick snällt sitta på en hård trästol bredvid när lillan bredde ut sig allt vad hon kunde ;) Detta var ganska roligt mitt i allt elände!
Kommentarer

Haha, kan tänka mig det. Vilken lite donna :) Hehe.Halsbrännan är redan bättre. :) Men antar att den kommer tillbaka imorgon när jag tar nästa niferex..

Hoppas ni haft en bra dag!förresten, kärleksbarn är det en flicka eller pojke? :) tänkte din gissning på datum :) Kram!

Hehe lillan då:)

va sött :)

Sötnosan då!Kevin tackar! :) Sprutan gick bra å få har inte kännt av vare sig feber eller fått några röda hund prickar (som man kunde få utav vaccinet)! :DHoppas ni har det bra och njuter av helgen som är! KRAMEN

Haha, vilket lämpligt smeknamn :D Fantastiskt söt är hon er lilla sessa! Så liten, så liten på den stora sängen.

Haha vad gulligt, undrar hur hon blir i tonåren sen ;)

» malin

hihihi ja det ser allt lite roligt ut ;)Absolut, jag kommer skriva på bloggen hur träningen går och känns. Jag hoppas det kommer gå bra och att jag kan sätta i gång snart.Kram på dig.

haha vilken liten plutt, hon ser inte så stor ut i den sängen :) men jättesöt verkligen!

Haha, men sötnosen då! :)Jag hade hoppats att det varit bråttom till BB, det hade varit kul :) Funderade nästan på om det inte skulle vara dags igår faktiskt eftersom jag fick vad jag tror var förvärkar som höll i sig hela kvällen! Men dom blev aldrig intensivare utan kändes bara som mensvärk så det var synd.. Hade hoppats att det kanske kunde ta fart, men icke! Nu på morgonen är det borta... Jag tror det var förvärkar iaf, skrev ett inlägg om det.. Du kanske kan svara på mina frågor i det inlägget? :) Du har ju känt hur det känns menar jag! Hihi

Haha klart att det inte duger med en liten när man kan få en stor ;)

Haha så sött! Så liten men vet redan hur hon ska göra för att få som hon vill ;)

Haha, vad sött! :D

Haha så himla söt! :P tror att spjälisen är för liten för Alva för gud vad hon korvar sig :P men hon är ju också 1,5 år snart :DJo, det är lätt att köpa på sig för mkt men hittar man ngt man blir kär i så - KÖP :DHur mår ni? Kramar!

Åh vilken liten en =) Underbar!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »