Strålande sol och måndag!

Hej vänner!

I
dag känns det bättre igen efter ännu en febertopp i natt. Väldigt konstigt det där men jag tror inte det har med livmodern att göra. Känns inte riktigt så i alla fall... Hur som helst så strålar verkligen solen ute idag, det är underbart väder. Så planen nu är att äta frukost, ta det lugnt och känna efter och känns allt bra efter det ska vi ut på en liten prommis!

Veckohandling står också på schemat idag, men det får bli framåt eftermiddagen. Är ni också sådär vuxna så ni gör veckomatsedel och sedan storhandlar efter den en gång i veckan? Det är vi och det är faktiskt ganska skönt, hihi!


Jolies nya morgonsyssla är att ligga några minuter i babygymmet. Det gillar hon, men det får inte bli för länge för sådant tålamod har hon inte ännu :)


Lilla hjärtat ♥
Kommentarer
» Lisa

Ibland är man ju duktig och skriver veckolistor, men man kommer snabbt av sig. Måste nog bli bättre på den biten. Svårast är att komma på roliga och goda maträtter hela tiden. Kanske kan få några tips av dig? ;)Vi får höras nått i veckan. Jag är ledig i princip hela veckan och har inget speciellt för mig, så ett besök av tant Lisa kanske skulle passa någon dag? :)

jag önskar att jag var en sån som gjorde matlistor..tror att det blir positivt för ekonomin i slutänden ;)

Här strålar också solen för fullt! Det är verkligen helt underbart :D Speciellt med tanke på hur mörkt och trist den här vintern har varit..Vi veckohandlar inte men vi månadshandlar :) Men jag har faktiskt lagt fram som förslag att skiva en veckomatsedel. Det måste vara hur skönt som helst! Så slipper man plocka fram fantasin varje dag för det är ju inte det enklaste, haha!Hoppas att du får en härlig dag i solskenet och slipper febern fram över. Det är du värd!Kram!

Söta flickebarn :)Jag hade gärna tagit lite av eran sol då jag hade planerat en promenad med Joline idag. Tji fick jag :/

Anna

Hon är ju verkligen så underbar din lilla flicka!

Nämen Åhhh så sööööt hon är och vilket fint babygym! :)Hehe ja jag tog ändå byxor som var lite förstora innan graviditeten och ändå kom dom inte över låren hahaha...

» Tess

Men vad illa, sjuk igen? :(

Jag hade också ont väldigt länge..kändes som om ngt var fel men å andra sidan så var allt så nytt så jag kände att det skulle säkert vara så och sen gjorde jag självklart det de inte sa åt mig att göra, nämligen hushållssysslorna..fick panik över minsta lilla.

Men nu har jag latat till mig.. ;)

FAst det är väl kanske också för att hon inte alls vill vara ensam än och jag tycker att det finns ju inget bättre än att vara med henne. :)Jag hade också feber i flera dagar när jag kom hem men jag fick mjölkstockning..fy *** det var en pärs!

Hoppas att Jolie får behålla allt hår, har hört att de kan tappa en del sen. Junie har en plätt på pannan där hon har mindre hår men det börjar att växa till sig..ser lite roligt ut.. :D

Jag ska till 6veckorskontrollen på onsdag med henne så jag skall kolla upp det då tänkte jag.

Vart har du hittat ditt babygym? Jättegulligt verkligen!

Junie är mest fascinerad av brasan och tv:n här hemma, vår röda lampa gillar hon också..mest allt med kontraster iofs.. :)

Hoppas du får en fin dag!

Kramar till er!

Jobbigt med feber. Hoppas den försvinner helt snart.Vi brukar också veckohandla. Men nu var det ett tag sen. Kylskåpet börjar bli ganska tomt.Ha en bra måndag!

Hon är så söt så :)

Man försöker vara så vuxen iaf :P

Minnah ligger oxå i sitt babygym en stund på morgonen. Det har blivit roligare att ligga där nu bara på en vecka :D

Jennie

Malin, hon är så söt så jag dööööööör!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »