Torsdag

Hej vänner!

T
ack för era råd och tips angående faderskapsintyget. Jag gick in på kommunens hemsida och det verkar gå snabbast att ringa och boka en tid själv - precis som ni skrivit! Får försöka hinna med det under dagen, skulle vara skönt att få det gjort och undanstökat.

Nu väntar vi snart besök här, lilla Jolie verkar ha en dålig dag även idag men vi prövar med lite besök ändå. Så mycket ska hon inte få bestämma lilla damen! I eftermiddag ska vi eventuellt åka och kika på en barnvagn, jag har nämligen kommit på att vi behöver en annan just nu. Men det blir billigt och begagnat, förklarar mer för er sedan!

Vad gör ni idag?
Kommentarer

Idag blir de premiär shopping med lilla Joline :)

Vilken typ av vagn ska ni köpa? :)

Jag tyckte det var skönt med sällskap eller åka iväg och hitta på något med andra även om Gos hade dålig dag vilket det typ var varje dag i 3 månader, då gick dagen fortare & jag fick en energikick av sällskapet & gnäll & skrik kändes inte lika jobbigt eller så var hon lugnare av att vara borta än bara med mamma =)!Kram

Anonym

Nyfiken på vagnen?!?!! :)

Åh hej vackra du! är så glad för dig å din lilla bebis skull!(och karl också såklart) Idag va min bebis skrikig;) haha å hon ska döpas i helgen..

Va e d för grej med en till vagn?:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »