Torsdagenär här!

Hej vänner!

H
är har vi haft en riktigt bra natt, varje natt är numer "den bästa hittills" och det är så skönt! I natt sov lillgumman från klockan 22 till klockan 6, med undantag för tre snabba matningar och ett blöjbyte. Sedan gick Mattias upp med henne så jag har sovit nästan hela förmiddagen också, såå skönt och jag tror jag behövde det!

Nu ska jag ta mig en dusch, sedan tänkte jag sätta mig och försöka svara lite på era frågor och kommentarer. Ska ju även visa er vad jag fick av mor och far i julklapp som jag lovade förra veckan ;) Får ser hur långt mina planer räcker - beror ju på vad Jolie har i tanken!

Vad gör ni idag?
Kommentarer

Vilken härlig natt! :) Skönt! Idag ska det fikas med en kompis, annars blir en lugn dag. Försöka övertala bebis att komma ut, men det verkar brista i kommunikation, haha :)Kram gumman

Vad skönt att din kille är så fin så du får sova extra!:) Kram

Vad härligt att det blir sådanna nätter :)Här är det Pedagogiskt ledarskaps plugg fram till i eftermiddag för sen går jag iväg och lämnar över nycklarna till nya hyresgästen som ska ha min förra lägenhet och sen blir det gymmet :)

klart att du är i STORT behov av sömn...du har ju både opererats och fått en liten bebis, det tar på krafterna kan jag tänka ;)

ska bli skoj att se julklapparna!

kram på dig!

Vilken lyx bebis ni fått :) Undrar om jag får samma lyx här :)

alltid skönt att få sova lite extra :)

» malin

Hej fina du!

I dag får jag besök, snart kommer en vän hit som jag inte sett på ett bra tag (innan Alma kom) och i kväll kommer svägerskan hit så ska vi kolla på handbolls VM =)Kram på dig.

Skönt att nätterna blir bättre och bättre och att din sambo avlastar dig, kan tänka mig att det tagit en del både fysiskt och psykiskt nu när lillan är här?Här blir det en lugn slappdag. Var så länge sen sist så jag behöver det i ett par dagar tror jag :)

» Linda

Härligt med en bra natt. Underbart att du fått sova ut =)

Åh låter ju riktigt skönt att ha lite "lugna" nätter. Längtar bara mer o mer efter vårat lilla troll när man ser eran vackra dotter!. Stor kram till er alla 3!

» Lisa

Va skönt för dig att äntligen få lite sömn. Det har väl varit dåligt med den varan även innan lilla Jolie kom? :)Hon verkar vara en snäll liten dam av vad jag läst här på bloggen i alla fall. Hoppas det håller i sig och att även nätterna fortsätter att bli bättre och bättre :)Ni får höra av när ni är redo för lite besök (ingen stress!). Kram kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »