Balkongbad!

Hej vänner!

Jag älskar verkligen dessa varma och sköna sensommardagar. Vi försöker verkligen att ta vara på varje stund som går utomhus och njuter till max! Det enda som är tråkigt med värmen är att det även blir så otroligt varmt i vårat hem. Eftersom vi bor längst upp och värmen stiger uppåt så är det alltid varmt här hemma men dessa dagar blir det obehagligt varmt. Det blir så jobbigt för lillgumman som ligger i bara blöjan men ändå svettas och blir varm och klibbig! Då är det synd om henne. Inte när jag och Mattias tar ett glas vin en fredagskväll. Nog sagt om det nu.

Hur som helst, ute på balkongen är det alltid skugga i ett hörn och där brukar det bli svalt och skönt. Jolies favoritplats dessa dagar med andra ord! Extra lycklig blir hon när vi ställer dit badbaljan så hon får plaska och svalka sig lite. Oj så skoj hon tycker att det är! Vi får nog ta och besöka något bad någon dag nu snart så hon får plaska lite på riktigt :)


Lillhjärtat badar på balkongen!
Kommentarer

Vad mysigt med bad på balkongen! Ja, en dag vid någon sjö skulle nog Jolie gilla! :-)Vi har också varmt i lägenheten nu, och det märks att jag fixar värmen sämre än vanligt... Får nog bli bad för oss också snart! :-)Ha en bra kväll!

Kram

Det är allt synd om dom små sånna här dagar, fint kort på Jolie:)

Så skönt för henne att kunna svalka av sig på balkongen.

» M

Vilken underbart liten söt tös du har! Grattis! :)

Jag hoppas verkligen INTE att du och din sambo tar åt er av alla knäppa kommentarer om att det skulle vara synd om Jolie på något vis!

Ni verkar vara helt normala föräldrar båda två :)

Vet hur ni har det! Vi har med lägenheten högst upp! Blir som en bastu! Dessutom har vi solen gassandes på båda våra balkonger från kl 10 på förmiddagen, tills dess att den går ner.Kramar!!

Jag vill också ha sooool :) Skicka hit lite! :) Här regnar det bara och är sådär äckligt kvavt :(

Vilken sötnos! Smälter lite!

» Hanna

Ja fyy... nästa sommar SKA jag bara ha en Ac! Denna sommaren har det dock inte varit så många överdrivet varma dagar.. inte i juli som i stort sätt har regnat bort här.. Annars blir det otäckt varmt här också..

Vad mysigt för lillfröken att få bada ute! =) Kram!!

» Elin

Härlig bild =)

Gud, jag är nästan inte ute alls på dagarna... Tycker värmen är så jobbig nu när man har en liten och jag vet inte vad jag ska göra av honom. Då är vi hellre inne och leker :) Jag vill vara ute, men tycker det är svårt som sagt...

» Maja

Vilken underbar blogg du har!

vad go hon är !:D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »