Birsta

Hej vänner!

Nu tar jag med mig lillskruttan och åker ut till Birsta för lite lördagsshopping. Hur sorgligt och hemskt det än är det som hänt i Norge så känner jag att jag måste ut och hitta på något idag. Jag är annars en sådan som kan sitta och grubbla och fundera och nästan få ångest för att jag inte kan hjälpa till. Vi hörs lite senare. Jag hoppas ni alla har en bra lördag och tar väl hand om varandra idag. Jag hoppas även att alla ni och era kära mår bra och inte personligen blivit drabbade av det hemska. Puss & kram från mig och Jolie


Kommentarer
» Hanna

Vad kul med shopping! Ja klart du ska shoppa och få lite annat att tänka på. Man har det ju i tankarna ändå, och finns inget man kan göra åt det tråkiga grymma som har hänt tyvärr!

Kram2011-07-23 @ 13:33:01

URL: http://hanna
Postat av: Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas

Nej, jag är likadan. Kan sitta och bara tänka, tänka, tänka. Usch, det är verkligen hemskt det som har hänt. Är nog lite extra "mammig" och pussig en sån här dag. Livet kan vända så snabbt...Hoppas ni får en fin dag och bra shopping!

Kram på er finingar!

Svar Tack snälla =)

Vi trivs super bra.gud vilken liten goding till dotter. Super söt

Det är hemskt det som drabbat Norge. :-(Va fina ni är! Hoppas att du hittade nåt fint på shoppingturen. :-)KRAM

Anonym

Det är hemskt det som drabbat Norge. :-(Va fina ni är! Hoppas att du hittade nåt fint på shoppingturen. :-)KRAM

Jag håller med, svårt att sitta en hel kväll framför TVn och bara förfäras. Det är helt ok att fortsätta sitt liv ändå :) Dom är ju i ens tankar hursomhelst!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »