Busfian

God morgon vänner!

Här är vi pigga och glada idag efter en hel natts sömn + sovmorgon! Jolie brukar i vanliga fall somna mellan åtta och nio på kvällen men igårkväll fick jag kämpa för att hålla henne vaken och innan klockan var sju så sov hon. Jag trodde ju då att det skulle innebära tiiiiidig morgon så gissa att jag blev förvånad när jag vaknade av ett skratt från hennes rum klockan halv nio imorse. Hihi, vad hände? Vi tackar lillhjärtat för det i alla fall :)

Hon är så himla go nu våran tjej. Allt vi gör är roligt tycker hon så länge hon får vara med! Hon har desstuom blivit en fena på att ta sig runt i rummet och det är alltid spännande att se var vi hittar henne om vi lämnar rummet en halv minut. Tekniken hon använder sig av är rullning och ålning, tips till er andra bebisar där ute som vill komma dit ni ska, hihi :)


Igår gick jag till köket för att göra kaffe. När jag kom tillbaka låg hon under bordet och skrattade åt mig. Flera meter från där jag såg henne sist. Min lilla Busfia!Kommentarer

Haha gullunge!

Skönt med sovmorgon! Elliot har gett oss sovmorgon två dagar i rad, igår somnade han halv elva (!!) men vaknade ändå halv sju...

» Lotta

Åh vilken lyx! Sover hon hela natten eller äter hon nåt? Själv var det morgon 05,30 här!Så gulligt när dom börjar ta sig fram, säkert nära till krypning nu! =)

SV: Tack snälla söta duDu, vips så är Jolie uppe & springer :D visst är det häftigt med minsta lilla framsteg dom små gör här i livet. Jag kommer ihåg vad fjantig jag var & stod & hejjade när Felicia reste sig för första gången & tog 2 steg framåt. Haha. Jag var minst lika glad den dagen hon lärde sig att vända sig från rygg till mage. Skit kul att ha en blogg dessa ggr, det är ofta jag kan gå tillbaka & kolla på hur liten Felicia var. Det går så himla fort!


Det är så skönt med såna nätter. Man känner sig fulla av energi länge på en natts bra sömn. Det är som att dom små vet att nu måste jag ge mamma en bra sömn så hon orkar leka med mig hela dagen. Hehe. Ha en bra söndag! Kram

» Hanna

God morgon! Vad härligt att ni fick så mkt sömn!! Hihi ja man blir förvånad hur snabba de är att ta sig runt... snart kryper hon lika snabbt som min prins här hemma ^^

Ja men eller hur? Vad är det MED folk? Orka.

» Sara

Hahaha vad busig hon ser ut när hon ligger där under bordet...nu har amn inte dem där man sätter dem ;)

haha ja man tycker ju vi borde ha varmt, men har fan varit som höst ett jäkla bra tag nu, men nästa vecka lovar dem varmare, vi får väl se ;)

vad härligt med sovmorgon, det är vi inte så bortskämda med längre ;) ha en fin söndag sötisar! kram

Sötnos! Dags att börja barnsäkra snart då :):) Det är ett projekt. Ha en mysig söndag. Kram

» Lina

en dotter som tyckte det va dags att publicera lite tidigt....Går så snabbt när de väl börjar ta sig frammåt. Älskar varje litet framsteg som Hailey gör/har gjort. Allt känns så betydelsefullt!

ha en bra dag! Kram

Åh så härlig hon är :)

Hihi det går fort!! Lillskruttan!:) kram

Sötnos. :) Min kille har precis börjat krypa och hemmet blir nog aldrig sig likt igen!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »