Dagens Malin

Hej vänner!

Nu kommer snart lillans farmor och farfar hit ett par timmar och leker med henne medans jag är på mötet. När jag kommer tillbaka tror jag vi ska synda oss ut på en promenad. Det börjar nämligen blåsa upp och samlas moln så vi får passa på medans solen fortfarande är framme!

Här har ni dagens Malin. Jag älskar verkligen denna kjolen som passar lika bra dag som natt och till flats och heels. Den kommer från Gina Tricot och har nu några år på nacken men är fortfarande en favvis i garderoben.Linne & Kjol - Gina Tricot
Sneakers - Converse
Kommentarer

Hej hittade hit idag och ville bara säga att din blogg är jätte fin :) Älskar hela designen :)

Ha det gott

Snygging!

» Hanna

Fint!

otroligt söt kjol! :)

hur går det att ha smycken med småbarn? drar hon inte i halsbandet hela tiden? :)

Jossan

åh jag såg dig idag då! visst gick du över navet vid tvåtiden? satt och väntade på en buss och tyckte det var du fast var inte säker. men nu när jag ser dagens så blir jag nästan säker =) annars var det någon annan i precis lika kläder men det måste varit du =)

» Hanna

Jag gillar hårgrejen du har..!

du menade "Dagens fula malin" ellerhur :) hahahahahahahahahahaha skit fuuuuul malin palin päron pung satt på pottan åt en pung hahahahahaha:)

Jossan:Hihi, jo då var det garanterat mig du såg i full fart. Hade bråttom som vanligt och fick halvspringa för att hinna med :) Ser du mig igen får du stoppa mig och säga hej :)Kram på dig

Snyggo :-D Som alltid, Kjolen var superfin!

hihi, du gick förbi oss idag på navet :) du såg ut att ha bråttom :) hade själv bråttom annars hade jag stannat dig och pratat en stund :) kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »