Dagens Malin

Hej vänner!

Här kommer en snabb och lite slarvig dagens. Vi har nämligen lite brådis iväg jag och lillskruttan. Tokpappan i familjen är och promenerar med sina vänner. Varje år har dom en tradition som kallas "Gå-förfesten" som går ut på att dom går sträckan Matfors-Sundsvall samtidigt som dom dricker några öl, hihi :) Hur som helst, i år är det 5-årsjubilium för pojkarna och som den superflickvän jag är så har jag lovat att servera jordgubbstårta efter vägen.


Min klänning kommer från ChillNorway och Jolies är från Name It.
Kommentarer
Stina A

Haha, vad roliga dom är =) Och vad grym du är som fixar och donar åt dem =)

» Hanna

Hehe rolig tradition och gulligt av dig att baka jordgubbstårta! :)

Camilla - Mamma till Leo

Lika fin som alltid :) Och vad trista kommentarer du fått i inlägget nedanför.. Ta inte åt dig!Hoppas ni har en bra lördag!

Haha vilken rolig tradition! & vad gullig du är som åker ut med tårta!

Vilken fru du är :)

haha tror inte Ellen hade tyckt det var lika kul med en bebis som bodde hos os 24 timmar om dygnet ;) men det är klart man blir galet sugen på en liten varje gång jag träffar Alice!

ha en fortsatt mysig helg sötis! o btw.. din klännng är att dö för ;) KRAM

Ja de är lite segt att gå runt och känna sig som en strandad val, skulle varit så skönt om man haft orken att åka iväg och hittat på nåt samt att dagarna skulle kännas lite kortare :)Fjäsk och hot har inte fungerat så kanske lite uppmuntran och att man hejar på 'na fungerar bättre ;) Men i vilket fall är det inte länge kvar.. Åh så jag längtar :)

Här brukar man gå ett varv runt sjön och dricka och även ha picknic någon gång under promenaden=)

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Jag ÄLSKAR din klänning och du bär upp den så fint :)Kram på er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »