En perfekt dag

Hej vänner!

Här är vi nu hemma igen efter en helmysig dag på stan med Eleni & lilla Maya. Vi började dagen med en sväng i affärerna och avslutade med att köpa med oss lunch för en picknick vid ån. Det var så skönt att dels få hänga lite ute i solen och dels få snacka av sig med en annan mamma. Vi träffades via föräldragruppen som MVC anordnade förra hösten när vi var gravidisar och jag är så glad att det blev just Eleni och hennes Patrik som hamnade i våran grupp. Det sa liksom klick direkt! Sedan att hon födde fram lilla Maya som blivit Jolies bästis är ju ett extra plus, hihi :)

Kommentarer
Camilla - Mamma till Leo

Jag förstår dig! Det är så viktigt att ha någon i "samma situation" att kunna prata av sig med. Ser ut som en helmysig dag! Kramar!

» Lisa

Åhh, så roligt, att se fina bilder från hemstaden! Älskade Sundsvall o Norrland!

Men vad ni verkar ha haft trevligt! Och ni hade då tur med vädret också! :)

Ha en fin helg!

Kram

Ser ut som en härlig dag :) vi har varit i Luleå och stoppat. Imorgon blir det kräftor!!! :) kram

Det är så härligt att ha picknick nära vattnet!:) Söta prinsessan! kram

Roligt när det klickar sådär. Så var det tyvärr inte i vår grupp (var lite för stor tyckte jag) men tack å lov hade jag andra goa lattemammor istället :)

Så mysigt!! Älskar att man som mamma öppnar så många dörrar till vänskaper, det blir på ett så nära plan så snabbt, på något sätt :DOch visst är väskan snygg!! Gaah - love it! Kör ju skötväska som väska nu, men ibland går jag ju utan vagn eller har resevagnen och då är den numer det självklara valet :DTrevlig kväll! Kramar

Elin Thejas Mamma

Fina bilder ni såg ut och ha en kanondag =) Hoppas ni får en lika trevlig kväll fast med familjen Kram från oss!

Det är så roligt med mamma-kompisar! :)

» Eleni

Vad gulligt du skriver! :) Vi är så glad att vi lärt känna er! :)Det var en super mysig dag som måste göras om! Men hur jag ser ut, haha! Skärpning med hållningen! :)

Kram kram

» Eleni

Har förresten något kul att berätta!! :) Hihi. Tar det nästa gång vi ses! :)

Ser riktigt härligt! Hoppas att vi också hittar lite trevligt folk i vår föräldragrupp :)

Det ser ut som att ni hade en väldigt mysig dag och det är skönt att få umgås med andra mammor med barn i samma ålder :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »