Fem Frågor&Svar

Hej vänner!

För ett tag sen fick jag förslaget på att göra en film med de fem vanligaste frågorna här på bloggen. Nu ikväll har jag ordnat det till er och jag tycker det är väldigt ofta jag svara på samma frågor men nu när jag skulle komma på vilka det är stod det helt stilla i huvudet, hihi :) Så jag vågar inte säga att det är just de fem vanligaste, men vanliga är dom i alla fall. Och att jag störs av solen i ansiktet kan ni bara blunda för :)Undrar ni något mer och gillar detta så är det bara att fråga på :) Och länken jag pratar om hittar ni HÄR.
Kommentarer

har alltid undrat hur Jolie uttalas och nu vet jag^^ gullig film föresten. Gör gärna mer sådana filmer :D

Va fint ni uttalar Jolie! o vet du vad... vi fick SOL idag ;)

åh så kul med film igen =) Duktiga ni =)Sv : Theja tackar! Hoppas ni har en mysig kväll nu Kram

vad söt du är! helt galet! :)

89 är också en bra årgång, haha :Dkram!

Anonym

men ååh, man blir så glad av att höra din röst :D Ni låter som himla glada och de bara strålar om dig! kramar michaela :)

jag har faktiskt inte sett någon videoblogg med dig förut, kul att se dig "live"! :-)Kul att höra hur ni uttalar namnet också, vi har en tjej på förskolan som heter Jolie men hennes namn betonas på i:et.ha en bra kväll!

kram

» sussi

Åh jag blir så imponerad av dig, du verkar inte ett skit nervös utan fixar ju detta hur bra som helst. JAg tycker verkligen att det är super kul när du lägger upp små video.Du kanske kunde göra en där du visar runt oss hemma hos dig?Du verkar vara en super gullig tjej som alltid har ett leende på läpparna, jag har följt dig sedan tidig graviditet och tycker det är så härligt att kika in hos dig varje dag och få glädjas utav det du skriver.Fortsätt så gumman.Kramar Sussi

Åh nu har jag äntligen kollat igenom dina senaste flmer! Läser ju så ofta på mobilen och där kan man ju inte se dom:( Jättesöta är ni iaf, både du och Jolie, hihi

» Tuss

Du har lätt årets sötaste bild som header! :D Blir så himla glad när jag ser den :D

Malin

Gillar din blogg jättemycket och du verkar vara en så go tjej - ett intryck som denna video förstärker! Kul att se, lägg gärna ut fler filmer! =)Vi uttalar "Jolie" med betoningen på "i:et", tycker att ert uttal också är fint, blir verkligen som två helt olika namn! Kram!

Hihi såååå sött att ni gjorde det tillsammans :) Kram

Så kul att se :-) Du har trevlig röst också. Jag är ju så van med Ålänningar då jag bor här, så en del svenskar, antagligen beroende på vart de är ifrån kan ha "gnällig dialekt" men inte du inte :-) Och så såg du rar ut :-)

Vilket roligt inslag, och skoj att din man va med på ett hörn :-) jag undrar hur du gör videobloggar, alltså från att filma till att få upp dem på bloggen? Sen blir jag nyfiken på vad din man tycker om din blogg?

» Eva

Vilken fin norrländska. =)

Det är lite kul med videoinlägg ibland, det får du gärna fortsätta med.

» Elin

Superkul med videoinläggen! :) Är imponerad över att du är så naturlig och avslappnad när ni filmar. Kul idé att killen din läste upp frågorna också!

Tack vad ni är söta allihopa!

Kramar!

» Maria

vilken härlig dialekt ni båda har:)

kommer båda från ånge eller bara du ?

hoppas ni hade en bra kväll i går kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »