Fredagssvammel

Hej vänner och hej fredag!

Äntligen kommer jag in på bloggen, har haft strul hela morgonen, någon fler? Jaja, nu verkar det fungera igen och det är ju huvudsaken. När vi ändå är inne med det här med bloggen så får jag ofta kommentarer om min fina header. Det är Anna på annaform.se som har designat och gjort den åt mig. Alltså inte jag själv :) Så, nu tror jag att jag besvarat en av de vanligaste frågorna nu för tiden, hihi :) Och nu när vi ändå är inne på frågor så fick jag ett tips här om dagen att jag ska göra en videoblogg med de fem vanligaste frågorna här på bloggen. Det tycker jag lät som en skoj idé, tycker ni? Annars får ni gärna fortsätta komma med andra förslag. Hemmet vet jag att ni vill se i videoform och det kommer :)

Oj vad svammel det blev så här på morgonkvisten (förmiddagskvisten?)... Nu ska vi sätta lite fart här hemma. Dagens planer är en stadstur med Eleni och lilla Maya. Perfekt fredagsaktivitet i väntan på helgen. Vi hörs lie senare!


Jag och Jolie-Makaroni förra veckan. Hennes fina Lundmyrklänning ligger på Tradera nu då den är för tight runt armarna på min lilla tjockis, hihi :)
Kommentarer
Stina A

vad kul att du gillade mitt förslag ^^

Anonym

byt portal kommer kanppt in och kan kommentera på nån blogg hos blogg.se idag!

Trevlig helg =)Kram

Fin blogg !

Allt bra med dig idag ? =)

Kolla gärna min blogg :)

Fina ni är!

Hoppas ni får en fin helg =)

Hade också lite problem imorse med att allt var riktigt segt på blogg.se.Låter som en härlig dag för er del :) Här blir det att packa upp fler lådor så att vi på söndag förhoppningsvis är färdiga :D

Ni är så fina! :)Puss och kram

Hallå sötnosar!

Ville bara titta in och önska er en fin fredag!

Kram Nina


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »