Klädskåp

God morgon vänner!

Vilket tråkigt väder vi har fått här i staden. Det är grått, mörkt och regnar! Är det likadant hos er? Det är så mörkt så jag tände faktiskt några ljus till morgonkaffet imorse. Näe, nu vill vi ha solen och sommaren tillbaka. Vi har ju faktiskt en hel sommarmånad kvar!

Nu väntar vi på att våran älskling ska komma hem från helgens äventyr. Jag vet inte riktigt när han kommer men finns det tid är planen att tvinga med honom till Ikea. Nu vet jag inte hur era män är men min är en sådan som suckar, pustar och suckar lite till när han hör ordet shopping. Men jag kikade ut några klädskåp till Jolies rum igår och jag måste dels ha hjälp att bära dem, sen tycker jag också att han ska få vara med att bestämma när lite större inköp ska göras. Och då måste han tvingas med ut till butiken, hihi :)


 Eftersom Jolies garderob består av 90% klänningar känns det som en dum lösning med en byrå som vi har nu. Därför kikade jag på dessa tre igår. Valet står nog mellan de till vänster. Den längst till vänster "STUVA" är ju väldigt praktisk och tar liten plats. Medans den i mitten "HENSVIK" är i samma serie som hennes säng så den skulle matcha fint :)
Kommentarer

sv: Ja nu slipper man oroa sig allt för mycket iaf :) Hoppas också hon vill komma ut snart, tyckte hon kunde ha passat på igår när vi ändå var där uppe men de tyckte visst inte hon ;p

Här är det också dåligt väder idag, dock ganska mysigt för man har tid att lägga i lägenheten så att den förhoppningvis snart är klar :)Min pojkvän är lika dan när jag säger att jag vill till Ikea men alltid bäst att han får följa med så vi kan ta gemensamma beslut :)

» Malin

Vi har skit väder här med och jag som tänkte gett mig ut på premiärturen med sittdelen idag... Men det blir nog att hoppa i regnstället för jag är så nyfiken på hur Vilja kommer att reagera =)

Vi har samma väder här, trist!"Hensvik" klädskåp är verkligen superfint! Du kan ju köpa andra knoppar på t.ex Åhléns och byta ut mot dem som är för att göra det lite roligare :) Finns en massa söta som är rosa med vita prickar t.ex :)Kram!

Hensviks serien är så fin. Vi har också den sängen. Älskar klädskåpet men vi har ingen plats för det, synd. Min kille är likadan. Hade inte jag handlat kläder så hade lillan fått gå runt naken :):)

Jenni

Jag gillar skåpet i mitten! :) Hoppas ni får en bra dag!

åh. så skoj att köpa lite nytt till hemmet..det är jag med sugen på! skåpet i mitten var riktigt sött tycker jag. lycka till med att få med dig mannen sen ;)

kramar.

Elliot tackar och bockar och blir lite smått generad här, hihi.Vi har samma väder vi, tanken var att vi med skulle ge oss iväg på lite ärenden men man vill ju tusan inte gå ut i det här rusket, så vi stannar inne och myser istället:)

Jag är ju svag för Hemnes jag, haha. Men Hensvik är ju supergulligt och snyggt att matcha med spjälisen. Den skulle jag tagit om jag var er! Vi måste med köpa nån mer klädförvaring till Elliot. Just nu har han min gamla klädhäst med skjortor och såna "häng-saker" på. Men jag vill med ha en garderob!

jag hejar på stuva :) tycker den är fin! såg även att dom har en annan variant med lådor också - http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29876651Kram

Vilket skitväder som har dragit in... jag som hade hoppats på sol idag, vi som skall ha fin kläder och gå på dop, blir nog till att planera om klädseln.

åh vi sitter i samma sits - så inte lätt - vi kolla mest blogget da jag gärna vill ha lite i den gamla stil - tyvärr är jag lite snål så.... hmmhoppas ni hittar något :)

Svar: Ja men precis så är det. Man vet hur man vill ha det och när man sedan är i affären så pratar man så gott om idén ;)Tack så mycket :D

Den från Hensvik är jättefin :)

Älskar skåpet i mitten, såååå fint! kram

» Malin

Det tror ju jag att Vilja kommer att bli me, hur gammal var Jolie när ni bytte till sittdelen? =)

Åh den i mitten, Hensvik, den vill Isabella också ha till sitt rum, sååå fin! :)Svar: Jag tror de köpte den på en lokal butik här i Gävle, men jag tror nog att den finns på några internetsidor, kolla på Blaelefant.se, knolltott.se, bombadill.se (?) eller googla så kanske du hittar den :)2011-07-24 @ 11:00:47Postat av: Emmas Fotografi

Här i Umeå har det regnat och åskat sen igårkväll! Hoppas det blir bättre väder i veckan för jag vill ha lite sol på min semester. :)Jag gillade det högra skåpet mest, lite smart med en låda längst ner för strumpor etc

elvira har en vit STUVA, fast med kombination garderob + tre lådor under. tycker att den är både fin och bra. praktiskt också att man enkelt kan bygga om och köpa till delar om det skulle behövas. :)

» Ellie

Ja den Hensvik är superfin! jag har också sängen och jag är jättenöjd med båda. Sedan köpte jag faktiskt en bokhylla i samma serie till henne på blocket så alla hennes möbler matchar, det var inte meningen från början utan det märkte vi när vi hade inrett hehe..

» frida

Samma tråkiga väder här.. ser ut som riktiga höstdagar nu förtiden !:(


» ida

Jag gillade skåpet i mitten, den var så söt, sådär antik.

Och eftersom hennes säng är i samma serie hade det blivit jätte fint :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »