Nytt i garderoben till Jolie

Hej vänner!

Vi hade ju tur att få massor av fina kläder till Jolie i doppresent. Vi fick i princip en hel garderob med kläder i stl.62/68 vilket var helt kanon. Nu börjar dock lillhjärtat sakta men säkert växa ur de storlekarna så hennes garderob måste återigen fyllas på. Det är ändå ganska bra tajmat, för hon kommer nog växa ur alla sina fina sommarklänningar lagom tills sommaren är slut. Så då skulle vi ju ändå behöva fylla på med höstkläder.

Jag tänkte vänta tills fler höstnyheter kommer in i butikerna men igår tog vi oss en liten shoppingsväng jag och lillgumman. Det blev faktiskt några reafynd både till mamman och bebisen i familjen :) Tjuvkikade även på höstkläderna som börjat komma in och oj vad mycket fint det finns. Älskar alla koftor och chinos som verkar komma i höst!

Här är gårdagens fynd till Jolie. Jag visar er mina lite senare. Längtar ni till höstmodet?


Byxor 49kronor + Klänning 49kronor stl.74 från Cubus


Body 79kronor stl.74 från Lindex + Strumpbyxor 29kronor stl.74/80 från Cubus
Kommentarer

Sv: Okej, tack för tipset! kanske jag beställer därifrån jag med :)

Fina kläder till lilltjejen, längtar riktigt mkt efter hösten nu, så mkt att jag inte kunde hålla mig här om dagen, köpte två riktiga höstkoftor till mig själv! och sen ska vi göra Zara osäkert i veckan, massor av fina höstkläder till Ellen!

det är ett italienskt café/restaurang.. kör mer café sortiment på dagarna och sen på kvällarna svirar vi om och blir en italiensk "bakgårds" restaurang, med a la carte vin, öl och drinkar.. en riktigt bra kombo!

hoppas du får med dig gubben till Ikea idag!! KRAM

Lina

Superfina kläder lillan ha fått! Kommer Jolie bli jättefin i =)

Så fina!

SVAR: Aaahw :D Det är bara att träna så fixar du de där snart :D Hihi

Jag längtar verkligen till hösten och handla kläder till Molly då jag fick mycket 62 när hon föddes har jag inte shoppat kläder till henne på länge!! Till mig har jag redan handlat lite ;)

Åh vad fint. Själv har jag köpt en sydväst och galonvantar till mini som börjar på dagis om en månad. Ska hem och testa sydvästen direkt :):)

ja det gör ju de :p hah!

SUPER FIN BLOGG! GAAAH SÅ SÖT BEBIS I HEADERN :D

så söta plagg!

SV: Tack söta du, det behöver en gravid få höra emellanåt. Känner mig så klumpig redan :(Visst finns det så sjukt söta kläder till prinsessor. Jag tycker det är svårt att hitta till lilla Milo. Blir ju liksom bara shorts eller byxor. Det är ju klänningar, kjolar, leggins & alla söta linnen som är roligt att shoppa :)

(jag har redan börjat shoppa lite åt Milo) ;)


anna 21 år och mamma till Tova

Varför får aldrig Mathias kläder? är det bara du å Jolie som är bortskämd å köper kläder åt varandra ?? jag tycker synd om Mathias.....

Anna:Haha, ja du, det är så synd om Mattias....Näe, så här är det:

1) Min blogg heter Malin & Prinsessan för att den för det mesta handlar om mig och Jolie.

2) Mattias köper alltså också kläder, men jag fotar inte och lägger upp dem.

3) Vill han shoppa får han vara med själv. Det är väldigt sällan jag köper kläder till honom. Lite får man intressera sig.

4) Han har inte samma intresse för kläder och mode som mig. I helgen valde han att vara på en stugfest med sina vänner. Jag valde att åka och shoppa med Jolie.Tycker du fortfarande synd om han?Oj, vad vi skrattade åt din kommentar här hemma förresten. Tack för dagens skratt, det behövdes i allt det gråa :)

» Hanna

Så fina kläder! :)

Johanna - Mamma till två pyren

Hahaha, anna här ovan verkar vara en rolig filur :) Klart du inte fotar Mattias kläder och lägger upp.. det är ju DIN blogg!

Hihi, ja det gör den sannerligen!! Kevin tackar för gratulationen. :-)Höstmodet är det bästa, enligt mig! Älskar när jag får ta fram/användning min sjalsamling! haha!Kramen


Glömde ju säga att det var fina kläder du hittat till lilltösa! :-)

» Maria

Va fina kläder hon ha fått lill skruttan :)

Vi har ju mycke kläder åt Minnah från då Tilde va liten bebis så hon får nog inte så jätte mycke nytt men lite granna går man ju ändå och plocka på sig då man går runt och kollar går ju inte att motstå alla söta små bebis kläder :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »