Pappas flicka

Hej vänner!

När jag leker och är med Jolie tycker jag ofta att hon är lik både mig och Mattias. Men när jag tittar på bilder på henne är hon nästan läskigt lik Mattias. Tidigare idag hade vi en liten fotosession här hemma jag och lillskruttan. Och när jag nu sitter och kikar på bilderna, ja då slås jag igen av hur mycket pappas flicka detta är. Bilderna är tagna med min Canon Eos 350 d. Jag har förresten bestämt mig för att köpa en ny kamera nu, men mer om det i ett separat inlägg.

Nu har pappan i familjen kommit hem och är lite smått trött efter helgens äventyr. Så nu har vi precis beställt hem pizza till middag. Jag är faktiskt inte alls sugen nu, men vågade inte chansa på att beställa något annat, för när pizzorna och lukten väl kommer genom dörren lär jag bli sugen, hihi :)

Jolie inviger idag den fina byxdressen från Cubus. Bodyn är från KappAhls Newbie och scarfen kommer från Elodie Details.
Kommentarer

jag älskar hennes hår. så otroligt söt.

Åh vilken gullig dotter du har! :)

Kram

Lilla sötnosen! Scarfen/dregglisen är verkligen jätte fin!

Hoppas ni får en skön söndag! kram

Hoppas att pizzan smakade - finns få saker som slår nygräddad pizza på en söndag :-)Fick du med dig mannen till IKEA? Hihi, jag hade nog hellre lämnat barnen hemma hos pappa och åkt dit i lugn och ro - det är bara ett stressmoment att ha någon som suckar av tristess ;-)Ha en skön söndagkväll!KRAM

Så söööt! :) Imorgon ska jag fota en 4-månaders. Det var länge sedan jag fotade en bebbe som är mittemellan nyfödd och en som kan sitta själv ;)Sv: Tack!

Goding! Minna är också jättelik sin pappa

» Hanna

Så söt hon är i nya kläderna!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »