Söndagsplaner

Hej vänner!

Här har vi haft en skön och lugn förmiddag tillsammans hela familjen. Det har inte hänt så ofta de senaste månaderna så det har verkligen varit underbart! Bara mys och inga måsten som väntar. Nu ska vi dock ta och lämna soffan och bege oss ut i det fina vädret. En lunch på stan står på schemat! Vi tänkte spana in Ågläntan, en nyöppnad restaurang/café som precis som det låter ligger fint beläget nere vid ån. Vi hörs igen senare, vill så länge önska er alla en härlig söndag!


Igårkväll tog jag och Jolie en sväng till lekparken som numer är favoritstället att hänga på. Här är hon med sin nya bästis Kaninis Långöra :) Mössan är också ny och det är Therese som har gjort den.
Kommentarer
Anonym

Söting! Tänkte också beställa en sån mössa... Vilken storlek hAr ni på er? Kram

Anonym

Så söt hon är! Kram Karro

Söt som socker är din lilla prinsessa! Hoppas ni får en mysig söndagsmiddag!

Vad fin hon är i den vita mössan:) kram

Supersöt mössa! Funderar på att beställa till Isabella :)

» Lisa

Undra om restaurangen ligger på samma plats som när jag bodde i Sundsvall, det är det nog, men då var det ett tillhåll för alkisar! Synd då på sådant fint läge! Hoppas det är öppet så att ni kan testa det nästa gång!Jättefin mössa förresten!Kram

Anonym:Vet inte om ditt namn har fallit bort? Jag skrev bara åldern till Therese så sydde hon upp mössan lite större än det så att hon kan ha den länge :)Kram!

Vilken liten goding. Mössan ser ut att passa henne bra. Hon är ju så söt i sina fina lockar. Kram

» Sofia

Åh så mysiga bilder. Jag köpte en liknade kanin med sådär långa och mysiga öron till min systerdotter när hon föddes. Den är numer döpt till Lasse (long story haha) och bor med Signe i hennes säng. :)Mössan var superfin, kanske ska bli ett julklappsprojekt. :)

otroligt cool brud ;)tack för fina hälsningen...de värmer ♥


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »