Sorglig morgon

God morgon vänner!

Usch vilken grå och sorglig morgon vi har vaknat upp till. Det känns verkligen ofattbart det som skett i vårat kära grannland. Alla mina tankar går idag till de drabbade och deras anhöriga ♥

Här är vi lite trötta idag. Dels satt jag uppe halva natten för att följa händelserna i Norge via nyheter, twitter och andra sociala medier. Dels bestämde sig lillan för att vakna tidigt imorse. Ingen bra kombination med andra ord... Vi får se vad vi hittar på denna lördagen. Jag hade sedan innan bestämt mig för en liten sväng till Birsta idag och jag tror också det får bli så. Trots det hemska så måste vardagen och livet rulla på här hemma. Hur mår ni idag? Kramar!

Kommentarer

Känner som du, det ligger en tung känsla över den här lördagmorgonen... Overkligt! Hoppas att ni får en mysig lördag trots allt.Kramar!

» Hanna

Ja det är verkligen dystert :/ En stor sorg!

Det som hände i Norge är verkligen tragiskt...

Fina bilder du. :)

Instämmer, ingen vidare munter morgon denna lördag =( Men man får försöka mysa till det så gott det går ändå, om inte annat för de små =)Kram!

precis, det gör verkligen ont i hjärtat!jag hittade en del fint, kanske visar en dag :)

Ja du ser skolan har satt sina spår ;) Jaha, vad sas om mig då?;P Nu blev jag ju nyfiken !:)Hoppas du får en härlig dag på Birsta, perfekt Birstaväder :)

Det är ju helt sjukt, men som du säger. Livet rullar på.Kanske du vill gissa på när Minibebis tänker kika ut =)

Anonym

frågestund på bloggen!

var snäll och släng in en fråga :)

http://emelieresander.blogg.se/2011/july/fragestund.html#comment

» Lena

Känner mig också ganska dyster med det som hänt. Men man får försöka få saker och ting gjorda :)

Även om man tycker att vissa händelser skulle få hela världen att stanna så är verkligeheten en annan - livet rullar vidare...

Det är hemskt att sådant händer och man bli i chock :( Fy!Här har vi varit vid villan idag och tagit det lugnt och bara varit! En vecka kvar sen får mannen semester :)Kramar!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »