Storleksrapport

God kväll söta ni ♥

Här kom vi aldrig iväg till Ikea då klockan tickade på alldelles för snabbt efter middagen. Det får bli en tur imorgon när mannen slutat jobbet istället. Lika bra det kanske så jag hinner röja ordentligt på Jolies rum under morgondagen innan det är dags för ommöblering.

Ni var några som ville ha rapport om storlekarna på klänningarna som jag beställde från Ellos förra veckan. Minsta storleken som fanns är stl.86 och det var också den jag beställde. Prövade dem på Jolie idag och än så länge är de lite väl stora. Men tanken är ju att hon ska ha dem i höst/vinter och då kommer de nog passa kanon. Fast då vill ju jag att de ska sitta mer som en klänning än en hood. Hur som helst, jag skulle säga att om era barn kan ha stl.74 så kan ni beställa dessa tröjor och ha dem som klänningar.Lite svårt att fånga den rätta färgen på bild ni har bättre bilder på Ellos egna hemsida. Supersnygga, mjuka och sköna är dem!
Kommentarer

Åh jag gillade den rosa jättemycket :)

» Hanna

Vilken härlig färg det var på den blå! :)

Åh vilka fina. Perfekt till dagis =) Hoppas du hinner med IKEA imorgon. Älskar IKEA! Kramar

Jättefina!

FINA! blir jättesugen på den lila!:P

Gud vilka söta :D

» Linn

De kläderna som jag beställt från Ellos till våran lille kille har varit jättestora i storlek. De i storlek 80 har varit mer som 86. Men de har ju så mycket fint att klicka hem, så jag kommer garanterat att handla där ändå framöver! = ) Kram

Jättefina!

Dom där var ju superfina malin! Din dotter kommer bli så fin i det där! KRAM


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »