Tillfällig lekmatta

Hej vänner!

Tack för alla tips ni gav om lekmattor för ett par dagar sedan. Vi har för tillfället löst det med ett stort täcke på golvet och det fungerar jättebra. Hittar vi en sådan där "pusselmatta" till ett bra pris kan det nog bli ett köp men annars hoppar vi nog över det. Hon tar ju sig redan flera meter genom att rulla och snabbt går det också! Så lekmattan behövs ju mest när hon sitter stilla och då fungerar det ju (just nu iallafall) lika bra med ett täcke...

Appråpå inget så fick jag en fråga här om dagen angående att jag har texten centrerad på bloggen. Jag gillar att ha det så men det är tydligen svårt att läsa från vissa smartphones. Är det flera av er som har problem med det? Kanske ska flytta texten till vänster igen i så fall. Vad tycker ni?Skruttis gillar sin nya "lekmatta"!
Kommentarer

Vilken smart lösning malin! :)

Det är inte alls tokigt med ett täcke! :)

Jag läser bloggar från mobilen. I din blogg, eller alla bloggar där texten är centrerad, blir det "lite jobbigare" att läsa men det känns som ett i-lands problem, hihi.

» Eva

Jag tror att läsbarheten blir bättre om du har texten vänsterställd. I mobilen får man skrolla åt sidan för att läsa dina inlägg. Men det är upp till dig! Jag läser ändå ;-)

Vad fin hon blev i den där klänningen!:) Kram

Tycker ni gör helrätt i att köra på täcke! Tora sa att nu när Viggo ålar/småkryper så är den där mattan ganska onödig :DOch det där med BF tror jag faktiskt att du har helt rätt i! Jag har tänkt på det jag också och utvecklingssprången ska ju räknas ut efter BF, så då borde det ju hänga ihop? Eller? Tycker det är lite svårt att hon är tidig, jag vet inte hur jag ska räkna med nått för jag tänker ju att hon borde va ikapp nångång, men ja, vi struntar i språng och allt var det nu är och bara tar det som det kommer :DKlänningen i inlägget under är så jäkla fin!! Verkligen underbar, både färg/mönster och modell! Tänk om du kom med tåget från Sundsvall nu du också, det hade varit så kuuuuul! men snart så, tror det var vecka 34 :DKram

Bra val! För jag tror som sagt inte heller att hon kommer att stanna på mattan så länge till :-) Ha en mysig kväll!KRAMPs: Jag tycker nog också att du är duktig på att kommentera hos mig :-) Alltid kul!

Sv: haha, ja men då hade vi blivit grannar, eller så gott som iaf. Tjejerna hade fått gå samma dagis också :DBygelvägen ligger under ett hus vi kollat på innan, hemmansvägen 54. Jättefint hus, men det var fullt i radon :( Ligger på hemnet fortfarande, tydligen så har det börjat värsta budgivningen på den. Dom har nog inte frågat om Radonhalten, för den var hög. Cancerframkallande & gick inte att göra någon åt det, då det satt i väggarna. Sitter det i grunden kan man sätta in en pump som sänker halterna.Ett tips då ni söker hus. Kolla radonhalten då den är hög på många ställen i Sundsvall. Inte bra alls.Hoppas ni hittar erat drömboende snart & du har rätt. Dålig marknad att sälja nu, vi som bara har en hyresrätt nu satt ju lite på ett guldläge då vi köpte nu :) Vi köpte huset för 300.000 kr billigare än vad det är värt. Ingen konkurrens nu under sommaren heller, var nästan ingen som budade på nått hus vi var & kollade på.


Tack!:) Ja det är härligt när man nyss klippt sig!:)

Vi har också ett stort täcke på golvet. Dom sitter inte där speciellt lång tid, om några veckor kommer hon att vara överallt så att lägga pengar på dyra mattor/lekfiltar är bara onödigt.

Min lilla kräks ju var och varannan sekund så det blir mycket tvätta som också sliter på det.Ja, det är lite jobbigt att läsa på mobilen tyvärr, jag är i alla fall en av dom som skulle läsa oftare om du ändrade =)

Tack det är bara bra med barnen jag tossan i magen. Bara jag som mår lite uselt av graviditeten nu, så tiden får gärna gå lite snabbare.Jag har Iphone och har inga problem med din blogg. Tycker det är fint att du har texten centrerad, så jag tycker du ska behålla det så =)Kram Sara

Hon ser ut att stormtrivas! :) Jag läser din blogg från mobilen ibland (just nu faktiskt) och det ser jätte bra ut.Kram!

» Mira

Inga problem att läsa med iPhone iaf. :)

Ta chansen och anmäl dig till veckans blogg!Vinnaren får ett inlägg ägnat åt sig med motivering om varför den förtjänar att vinna, och även en länk i menyn på min blogg i en vecka.Ha en bra dag :)

» Hanna

hihi söta lilla dockan! Perfekt med täcke elr filt me ju!! Snabbare blir de där små liven! Vänta bara tills hon börjar hasa sig fram o krypa på riktigt! =)

Malin

Vi använder också täcke till Jolie men hon ligger inte där mer än någon sekund nu. Innan har hon varit en "rullare", som rullar sig fram, men nu har hon fått upp ål-tekniken och har blivit blixtsnabb! =) Så nu gäller det att hålla syskonens leksaker från golvet, mycket pärlor och lego etc. här hemma! Tror hon kommer att krypa snart, hon ställer sig i krypställning och står och gungar fram och tillbaka - ser så gulligt ut!Men om du vill ha en pusselmatt så finns det en superbillig på Biltema, en hoppa-hage-matta, men man kan sätt ihop den som man vill. Tror den kostar 79:-Kram

Emma

Jag läser oftast från iphonen och det fungerar kanon:) förresten så har du en helt fantastisk blogg och en gudomlig liten sessa:) har själv en liten prins som är ca 1 månad äldre än Jolie, livet är bra härligt som mamma:) Hejhopp!

» frida

Har ni nära till biltema så rekomenderar jag den pusselmattan som Noel fick.. kosta ju bara ca 80 kr:) Å vill ni ha större så kan man ju köpa 2 st isf:) Går även å beställa från deras hemsida:)

Kan tänka mig att om hon redan far omkring så mycket att det är onödigt att köpa någon matta för snart är hon nog i hela lägenheten=) Min dotter var överallt på nedervåningen ganska tidigt och hade vi haft öppet till övervåningen hade hon varit där också vid typ 7 månaders ålder..Ha en fin dag!

Emma:Tack så mycket vad glad jag blir :) Och visst är det underbart att vara mamma? Det bästa i livet!Kram!

Malin:Hihi, ja jag kan tänka mig att det är fullt upp att hålla rent golv när man har större syskon :) Vad skoj att hon är på gång att krypa!Kram!

Emma

Jag har problem med att läsa från en smartphone, det är lite synd!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »