8420gram och 68cm

Hej vänner!

Nu är vi hemma igen efter sprutor och läkarkontroll. Min gissning var ganska bra då hon nu väger 8420gram och är 68cm lång. Läkaren sa att hon är en fin tjej som ligger i övre delen av kurvan och följer sin egen kurva fint! Höfter och leder kändes bra och hon var så stadig och stark som dom ska vara i denna ålder. Jolie fick med andra ord en OK-stämpel i baken, hihi :)

Det enda läkaren och BVC-sköterskan var lite bekymmrade över är att hon fortfarande kräks så otroligt mycket. Men eftersom hon ändå växer som hon ska så får hon ju uppenbarligen i sig tillräckligt. Förmodligen är det fortfarande magmunnen som inte är färdigutvecklad på henne. Förhoppningsvis blir det bättre nu i sommar när vi ska övergå helt till fast föda, annars skulle vi disskutera det mer på nästa kontroll i september. Inget att oroa sig för ännu med andra ord.

Och ja just det, sprutorna gick hur bra som helst. Ett litet litet gnäll kom från lillgumman min, det var allt. Inte en enda tår eller sur min. Hon är jämt så glad och lycklig lillgumman så inte ens ett par stick i benen kunde få henne på dåligt humör ♥ Nu hoppas jag bara att hon slipper biverkningar också.


Svettig mamma som tog en PW runt stan innan vi gick hem och en trött lillskruttis i vagnen. Med en strumpa. Som alltid :)
Kommentarer
» Sara

Duktig tjej! Håller tummarna atthon slipper bli dålig. Kram!

» Sara

Hoppas hon slipper biverkningarna :-)

Ha en fin dag i solen, nu blir det jobb! :-)Kram

Skönt att allt gick bra :D

» Anna

Min "lilla" Lowa vägde 8755 på 5 månaders kontrollen, rultantultan! :) Jag älskar veck och gosiga små "tjockis" bebisar!

Sophie

Skönt att allt gick bra. Min lilla kille e också 5 månader och fick sina sprutor igår,han vägde 6800 g och 66 cm lång. Jag har även en liten dotter på 1,5 år, hon var också ett litet kräkbarn. Tyvärr fortsatte det tills nu.Hon kräkte upp nästan allt, det blev lite bättre när hon började äta vår mat. Hon vägde 8610 g när hon var ett år.Det var hennes magmun som var sent utvecklad.

Ha en bra dag!

Fick jättebra tips idag för kräkbebisar som din & min, om du vill ta del av dem kan du maila mig på nhea1@hotmail.com, vågar inte skriva dem här med risk för "ramaskri" ;-) Kram

Så fint väder ni har ser det ut som.

Idag fick vi höst, det tokregnar och blåser som attans.Ja, det var ingen liten krabat hi hi.

Vägde min 9 månaders igår och hon väger 6755g och är 68 lång =)

Stora tjejen!! :D

Åh så hon har växt er lillskrutta :) Så söt och go :)Kramar från oss :)

Vad skönt att det gick bra, vad duktig hon var! Elliot skrek som en galning han när sticket kom.. Även om han lugnade ner sig rätt snabbt igen.

Och vilken stor tjej du har! Lilla Elliot är ju verkligen en pluttis, haha

Hur mycket kräks hon? Är det mycket hon kräks åt gången?

Minna "småkräks" lite då och då, vissa dagar mer än andra. Ibland kommer det lite småkräkar ur munnen hela dagarna känns det som, men de hinner man torka upp innan de nuddar kläderna för de bara hamnar runt munnen liksom, hehe.

Det var länge sen hon kaskadkräktes tack och lov!

Hihi det skiljer 10 gr (upp) och en cm (också upp) på längden mellan våra små! :)

Stora tjejen skall bli kul och se vad J väger på måndag sist vägde hon 7401 =)

» Anna

Vad bra att hon inte blev så ledsen av sprutorna. Mina små gryn ska ta dem imorgon och jag gillar det inte alls så jag hoppas de klarar sig lika bra!!

vad hon växer.. Hihi=) Hon är ju så söt.. Hoppas ni slipper feber och sånt.. Hua,,

Oj oj, vilken stor tjej, lika lång som My och de skiljer tre veckor och 1 kg :) My väger ju 6860 g och är 68 lång :P

» Eva

Åh, stora damen. Hon har ju växt jättemycket! =)

Karl kräks också mycket och har gjort det sen han var ett par dagar gammal. Men jag har fått svar på bvc att så länge han går upp i vikt så är det inget farligt. Vissa dagar kräker han mer än andra. Jobbigt och jag tycker så synd om honom de gånger han somnat och sen vaknar ledsen för han har kräkt ner sig.Vi får hoppas att våra små slutar kräkas när de börja äta "riktig" mat =)

Duktig flicka :)

Hoppas hon slipper febern.

Kram

Vad skönt att det gick så bra på BVC. Och jag hoppas att hon klarar sig från biverkningarna.

Vi var också på BVC idag, och Viktor har en vikt på 8250 gram, och är en cm kortare än Jolie :)Kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »