Bästisarna

Hej vänner!

Tidigare idag var ju Jolies bästis Maya och hennes föräldrar här på en mysig fikastund. Det är så skoj att se våra små tillsammans nu när dom börjar upptäcka varandra. Det ska klämmas, tittas på och gärna tjuvnypas lite från båda håll. Snacka om att dessa tjejer kommer hitta på mycket bus tillsammans framöver. Och då lär det knappast bli lugna fikastunder för oss föräldrar, hihi :)Goungarna så underbara dom är. Här har dom fått tag i varandras kläder. Bättre det än att riva varandra i ögonen, hihi :)
Kommentarer

åh nu funkar det för mig oxå!

då kanske jag inte behöver byta till devote haha :)

gullisar! :D Så glada!sv: Tack :))

söta tjejerna! :)

hoppas du och jolisen får en härlig midsommar fastän M är på kurs :)

kram!

Nä några gröna fingrar har inte jag heller jag är glad om någon hinner komma hit och se dem innan de dör ;)Vilka goingar!! :) kramar

» Anna

Så mysigt!!

Vilka söta tjejer! :)Sv: Nu fungerar det även för mig :)


» Eleni

Våra gotroll! :) Dina bilder blev ju också jätte fina! Och mycket bättre kvalité än mina iphone bilder! :)Trevlig midsommar!! Och så hörs vi något och får bestämma någon dag till veckan då vi kan ses! :)Och tusen tack för lilla presenten söta du! Blev jätte glad! :) Kram!

Hej gumman!Nu var det länge sen jag skrev några rader till dig. Hoppas att du mår bra och att det är skönt att vara hemma med finaste Jolie igen :) Såg ut som att du hade det riktigt bra på din snabbvisit i storstaden :)Ser ut som att ni haft en trevlig dag! Ang. bilderna så strulade det för mig också men nu verkar det vara up and running igen :) Och den där "fusk"- pajen är ju riktigt god! Jag har också fuskat, massvis med gånger, haha!Kram!

Vad kul! Det är så roligt när dom upptäcker varandra :) Idag träffade vi också en del bebisar och Levis både drog Minna i håret och smakade på hennes huvud, hahah :) Dom börjar bli stora!

Vilka sötnosar! :)

» Tina

Så söta. Härligt när dom blir såpass stora att dom ser och kan "leka" lite med varandra. :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »