Dagens Malin

Hej vänner!

Här är det gråa vädret påväg bort och det ser ut att börja spricka upp. Äntligen!!! Hoppas det är finväder som är påväg in så vi får byta varma jeans mot svala klänningar. Jag var nyss påväg ut med lillskruttan för en sväng ner på stan. Av någon anledning fick jag för mig att först kolla upp att allt var öppet innan vi gick, och tur var väl det för allt visade sig nämligen att allt är stängt. Känns lite tråkigt och norskt på nåt vis. Hihi :) Tror ändå det får bli en promenad ner mot stan, känner att jag behöver komma ut och se lite folk. Nog med svammel här nu, här har ni söndagens jag;T-shirt & Jeans - Gina Tricot
Kommentarer

men vad tråkigt, och norskt :D

var ute och gick imorse, såg inte en enda människa. helt galet, glömmer sig folk när det är söndag?

imorgon börjar peace and love festivalen så då blommar vår lilla stad upp. och jag packar väskan och åker norrut :)kram!

» Hanna

Vilken fin topp! Gillar färgen! =)

Snygging!!! Nya jeans eller gamla som funkar igen? Tummen upp oavsett :DHoppas solen kommit även till er nu, så du får suga åt dig lite extra energi :DKram!

» Sofie

Tjena snygging!vet du vad?Haha det första jag la märke till var dina jeans o då tänkte jag "å vad roligt har hon börjat kunna använda sina vanliga jeans nu" men alltså, det var som jag sa dtyp det första jag tänkte på. Alltså innan vi gick in i den fina lyxiga barnklädesbutiken. Sådärför la jag bandpå mig o väntade med att säga det... men så glömde jag ju att säga att du var så smal o fin o vad kul att du kom i dina jeans...så därför säger jag det nu!!Hoppas du överlevde din något tråkiga midsommar helg!!! :)Puss o kram!PS!

Älskar blicken på bilderna, du skrattar så fint där! Är det Jolie som ligger på golvet bredvid o få dig o le så fint måntro.. =)

Anonym

Fint!

Snyggt!

Himla fin där! :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »