Detär min napp!

Hej vänner!

Igårkväll höll Jolie på att busa med sin kära pappa. Han tog nappen av henne och hon var då kvickt där för att ta tillbaka den. De första gångerna skrattade hon åt honom varje gång hon fick tag i nappen och sträckte den "utom räckhåll" för honom. Det var som att hon retades men honom, hihi :) Men som vanligt kommer man ju på att ta fram kameran för sent, när det inte är riktigt lika roligt längre. Men ni får kika lite ändå, ni fattar ju poängen :)

Kommentarer

Åh så söt :)

Supergulligt!:)

Gud vad söt liten bebis du har :)

Haha åh vad go hon är!! Tycker hon påminner om Lova, antar att det är rörelserna och de gosiga kinderna :DOch ja, vi slutar nog inte helt med nappen än på ett tag vi heller, men måste trappa ned så hon bara har den vid vila och när hon är väldigt otrösterlig eller så - blir så lätt att vi ger den nu, fast hon egentligen inte ens ber om den, som en dum vana nästan och så fort hon gnäller så är nappen i munnen av någon konstig (pappa) anledning hahaKramar!

» line

åh gud vad söt bebis du har :')

Men guud vad söt hon är :DJag känner inget speciellt ännu...men de gjorde nog svepningen på mig eftersom jag har haft en rätt jobbig graviditet. Mycket sd och foglossning..men jag hoppas nåt ska hända, kanske redan i natt :)

Sötunge! :)

Åh vilken mysig stund!!!!

Gulligt!

» Marie

Hehe, vad sött

Haha! Underbar video. Vad fina dom är tillsammans, far och dotter.Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »