Gåstolen

Hej vänner!

Jolie har ju gillat sin gåstol sen hon fick testa den första gången. Som jag skrev tidigare i veckan börjar hon nu få upp tekniken och far runt som en liten raket hemma i lägenheten även om det ganska ofta tar stopp av mattor och trösklar. Men gåstolen har även så fina leksaker tycker hon! Hon kan sitta och leka och titta på grejerna hur länge som helst. Tror helt ärligt hon skulle somna i sin stol om vi inte tog upp henne ur den. Den är poppis med andra ord och jag är väldigt glad att vi fick ärva den från hennes storkusiner! Hade ju inte tänkt att köpa en till henne eftersom jag var lite anti gåstolar innan. Men som sagt - det är en storsuccé här hemma! Filmade lite igår ifall ni vill se? Dock inte när hon går utan när hon sitter och "leker". Vet inte om ni gillar videoinläggen? Ni är många som kikar men få som kommenterar de inläggen. Nu svammlar jag iväg här, hihi :) Tror jag visar oavsett då jag vet att hennes mormor och farmor gillar filmerna på henne ♥

Kommentarer
» Sara

Gåstolen är väldigt poppis här hemma med :) Alltid kul med vidoeklipp på dem små :D

Gud så söt hon är! Klart vi vill se filmer, superkul ju :) Kram!

Gud så söt hon är! Klart vi vill se filmer, superkul ju :) Kram!

Mormor Mia

Jag älskar både bilder och filmer på lilla Humlan <3 Jag får träffa henne alldeles för sällan!

» Hanna

Haha det gjorde Alexander en gång.... fast i hoppgungan ;)

vi fick en gåstol av Tigers farmor och farfar i helgen men han når inte ner till golvet när man sätter honom i den ännu. är inte det konstigt? han är ändå 68 cm lång. well, well vi får väl glatt vänta ett slag till ;)

kram.

Gåstolen är grym! Elliot har också blivit en hejjare i den, nyss nådde han knappt ner men så från en dag till en annan gör han liksom det (?) så nu går det undan. Idag lämnade jag honom en minut och gick på toa och när jag kom tillbaka hade han gått typ tre meter bort till tv-bänken och stod och fingrade på dvdn, haha. Gäller att ha koll med andra ord! :)

Vad roligt med gåstol. När fick hon pröva den första gången?

jag vill jätte gärna se!! :) idag kom grejerna till vagnen så nu är den sommarfin! :) passar på att tvätta sufletten också :)kram!

Vi vill gärna se filmer, förstås! :D Tycker det är så tråkigt att så få kommenterar videoinlägg, för är det något som borde kommenteras så är det ju det tänker jag - sånt som är annorlunda mot det vanliga :DFy fasen vad dyrt det är med gåstolar alltså, nästan 1000kr, så sa prata med fysion först och se vad hon säger om Lovas nacke/rygg innan vi slänger pengar på något sånt - skönt att kunna få ärva! Så tråkigt att Lova inte har några äldre kusiner eller så som har sånt liggandes :)Kramar!!

Härligt när de springer runt i gåstol! Kan tänka mig att hon tycker det är superroligt :) Klart vi vill se videoklipp :)

Hoppas ni får en skön semester tillsammans. Kram

Sötnosen! Här hemma är gåstolen inte lika poppis längre, då lilleman hellre vill ställa sig vart han SJÄLV vill ;-)Ha det så härligt i huvudstaden imorgon!Kramar!

Hej! Ja, jag vet inte, gåstolar är jag lite anti också, hittar man nån fin och bra till bra så kanske ;)

Jaaaa, videoinlägg är bra de, förutom att få se din överenergiska dotter så får man också höra din skitroliga röst som jag nästan ramlar av soffan utav. Hahah Kram

Jag har funderat på en gåstol till Charlie också, han ska bara stå och stå hela tiden, och det blir lite tröttsamt att alltid hålla upp honom. Han börjar vara rätt stadig i överkroppen också så det kanske är dags nu... :)

Så söt dotter du har :) urgullig.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »