Glad midsommar från oss ♥

Hej vänner!

Jag hoppas ni alla har en underbar midsommarkväll med sill, potatis, nubbe, lekar och dans! Fira gärna lite åt mig med är ni gulliga ♥

Här har det inte blivit någon myskväll ännu. Jolie har skrikit och gråtit non stop sedan i eftermiddags. Verkar vara en sån här dag och kväll när allt är fel och ingenting hjälper eller tröstar. Hon struntar visst i att det är midsommar, hihi :) Nu verkar hon dock börja tröttna och jag hoppas att hon somnar snart. För bådas skulll. Önskar er återigen den bästa midsommaren så hör vi igen imorgon. Puss & kram!


Jag och lilla skruttan medans hon fortfarande var på bra humör. Glad midsommar från oss!
Kommentarer
Liza

Vad skönt att läsa om att jag inte är ensam om att inte fira midsommar i år. Så jäkla tråkigt är det! Hoppas din lilla blev på bättre humör och att du får ha din myskväll :)

Liza

Och glad midsommar såklart!

Vilka fina foton! Använder du nåt spec program/app? Och tack för en fin o inspirirerande blogg! :)

Fia

Kikarr in efter några glas vin och tackar för världens bästa blogg och önskar dig en bra midsommar! Hoppas du är nästa storbloggare ;) Puss från en trogen läsare!

Hej hej! Ja det var lite tråkigt! Kanske ses vi på nåt annat event??! Tveka inte på att komma fram, det finns risk att jag missar eftersom att jag blir så virrig av folkmassor. (har svårt att tänka och se ordentligt) :-)/Natashja

hoppas hon somnade gott och i tid så du fick lite mys på kvällen :)kram!

Hej! Haha, ja visst var det dig jag anklagade för att vara någon annan ;)

Vilken fin blogg du har och så söt bebis med så mycket hår!!

Kram Mu

» Natta

Men vilka härliga kinder,min dotter hade världent tjockaste kinder när hon var bebis.

Malin

Vad fina ni är tillsammans! Älskar Jolies goa kinder! =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »