Goodiebag

Hej vänner!

Som jag skrev igår fick vi ju en helt fantastiskt välfylld goodiebag under invigningen av Elodie Details i förrgår. Tänkte att ni säkert är lite nyfikna på vad den innehåller så ska nu visa er. Det kommer nog att tjatas och skrivas lite om denna dagen i bloggen ett tag framöver. Men detta var för mig en fantastisk dag på många sätt som jag kommer att leva länge på. Och självklart vill jag dela med mig av det till er ♥

Dregglis Rockabilly Dot
Napphållare Sweethearts & Monster Block
Sittdyna Retro Revulition
Haklapp Cherry Blossom Birds
Vagnleksak Baby Love
Napp Elodie Details Silver Edition

Själva goodiebagen var en Stroller Shopper Velvet, det vill säga en påse/väska som är tänkt som skötväska. Otroligt fina grejer, eller hur? Och det sägs av en tjej som i vanliga fall inte är så mycket för mönster och färger, hihi :) Utöver detta så var det ju även VIP-shopping med 50% rabatt på hela sortimentet. Så självklart blev det lite mer grejer till lillskruttan. Ska visa er i ett senare inlägg.

Nu säger vi tack och godnatt för idag ♥
Kommentarer
Karin

fina grejer du fick =D avis som sjutton men jag antar att man både måste ha en blogg och dessutom ganska stor för att bli inbjuden! och då är ju jag helt rökt, haha =)

Åh vilken välfylld goodiebag. Den var du väl värd? :):)

Väldigt fina saker! Jag gillar speciellt dregglisen med prickar. Kram

» Anna

Det var ingen dålig goodiebag.. Kul att få lite användbara grejer!! :)

Hoppas du får en riktigt fin midsommar:)

Älskar deras napphållare. Riktigt bra kvalitet =)Glad midsommar på Er

Superfina saker ju :) Den dregglisen har jag köpt, tycker den är så fin :)midsommarkramar

Älskar verkligen Elodie details saker! Så rätt liksom! Har både dreglis, napphållare, filt och en varm åkpåse från dem! Både jag och Elsa älskar dem!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »