Jag kan själv mamma!

Hej vänner!

Senaste veckorna har Jolie fått träna på att dricka ur så kallade learn-to-to-drink-cups. Eftersom Jolie äter mer mat och gröt nu och mindre ersättning så känns det viktigt att hon också lär sig att dricka vatten. Vi har ingen brådska här hemma men det är ju alltid bra att träna. Igår efter sin grötmåltid verkade hon törstig så jag hällde upp lite pärondryck (det är helg så vi lyxade till det, hihi) och hon började dricka med detsamma. Medans hon drack tittade hon på mig och ryckte sedan till i muggen en gång och det såg ut som att hon ville säga "jag kan själv mamma" hihi. Så igår lärde hon sig alltså inte bara att dricka ur en sådan mugg utan även att hålla i den själv. Lustigt vad man blir stolt över som mamma. För oj vad stolt jag blir över min lilla tjej. Samtidigt som det går alldelles för snabbt. Hjälp vad snabbt allt går!
En liten parantes till inlägget: Muggen hon dricker ur köpte jag i tisdags på Elodie Details. Vi har tidigare prövat både MAM's och Philip Avents men denna var mycket bättre på så sätt att den är mindre och lättare att hålla i. Den har precis som ovanstående märken en ventil som hindrar vätskan från att rinna ur när muggen inte används. Priset är 79kronor om jag inte minns fel. Rekommenderas varmt!

Kommentarer

Duktiga tjejen! Levis biter mest på sin mugg men det är oklart om det handlar om att han avskyr vatten eller inte fattar grejen :)

Vi har testat olika sorter men tycker den bästa är Philips avent.

Just för att pipen är lite längre så den blir lättare att dricka ur =)

Tiden går väldigt fort! Dröjer väl inte länge innan hon kan börja använda orden "kan själv" också :D

Åh vad din tös är söt! tiden går otroligt fort!

Camilla - Mamma till Leo

Stora tjejen nu! Vi har också en från Elodie Details och jag håller med att det är bra att dom är så små. Iaf till barnen blir större =) kram!

Karin

Hej malin! Hur ser jolies matrutiner ut nu? Skulle gärna läsa ett inlägg om det. vet att du skrev ett för ett par månader sedan men misstänker att det ändrats sen dess =)

» Hanna

Duktiga flickan! =)

En sån fiffig sak!! Lova dricker allra helst ur mammas Imsdalsflaska, men den är så stor och tung och den där lilla pipmuggen hon kommer det alldeles för mycket ur - så ska nog spana på en sån där! Skönt att slippa hålla, haha ;D

Ja visst var de bra, Elodies muggar! Jag köpte också en, lätt för Telma att få grepp om eftersom de är lite mindre än andra!

De verkar ju jättebra! Vet du om man kan köpa dom nån mer stans? Thexas dricker bara ur flaska än så länge. Pipmugg funkar inte alls, han häller bara ut allt! Haha.Kram på er finingar!

Muggen var dessutom väldigt fin.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »