Likheter?

Hej vänner!

Här kommer ett sent kvällsinlägg innan det är läggdags här hemma. Har suttit och gått igenom massa foton nu ikväll och hittade då bilder och filmklipp från vårat 3D-ultraljud som vi gjorde i oktober. Det känns verkligen som att det var så otroligt länge sedan! Även om vi inte fick de bästa bilderna därifrån så är jag glad att vi gjorde det, och det var riktigt skoj att bläddra igenom dem nu ikväll.

Ser ni några likheter från fotona i magen och nu? Jag tycker mig se likheter mellan bilderna och hur Jolie ser ut nu, men inte hur hon såg ut som nyfödd. Borde det inte vara tvärtom? Haha :) Vet att både min mamma och min svärmor sa när dom fick se bilderna att hon hade min mun. Hur dom nu kunde se det! Och det är den vanligaste likheten jag får höra idag med, så det är lite skoj, hihi :)

Kommentarer

Jag tycker faktiskt att hon är lik =)

Så himla söt! (:

Åh det syns ju på första bilden att det är hon tycker jag ! :) så häftigt!

Man ser på näsan att det är hon:) Häftigt med 3D ultraljud. Det missade vi. Ha en fin dag. Kram

Kan man nog förstå, dem såg ju dig som liten bebis så dom minns nog ;)

Malin

Vad häftigt att se! Jag tycker att man ser att det är er lilla Jolie på en gång, mycket likt, framför allt på den första bilden. =)

» Karin

hehe kanske lite:D

carro

oj va häftigt, syns att de e hon speciell på den första bilden :) sötnos

Ooh sånt här har jag fått frågan om inte jag också kan göra, men har inte fått tummen ur, jättekul att se ju!! :DJag tycker absolut att hon är sig lik och sa jag inte det när jag såg 3D bilderna jag också, att hon hade mammas mun? För visst ser hon ut att ha det! Och näsan är också sig lik :DKram!

» Sara

Första 3D bilden är hon sig lik nu :)

Hon är verkligen sig lik, syns på lång väg att det är Jolie :D

» Ankan

Jätte fin tjej!

Men hon är lik både inne och utanför magen tycker ja´! :)

Krama Jolie från alla läsare!

jag tycker hon är jätte lik dig nu också :D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »