Minälskade Jolie-Gosie ♥

Hej vänner!

Ett dygn borta från Jolie innebär att vi haft pussmaraton här hemma ikväll. Eller vi och vi, jag har pussat och kramat lillhjärtat hela kvällen. Tänk att man kan vara så beroende av varandra. Jolie är ju beroende av oss för att hon är en bebis och vi är hennes föräldrar. Men jag är beroende av Jolie som jag är av luft. Kan inte leva utan henne! Det finns ingen härligare unge i världen - och då är jag inte ett dugg partisk, hihi :)

Nu ska jag ta en lång och skön dusch och sedan väntar sängen. Hur skoj det än är så blir man trött av sådana här äventyr. Imorgon väntar en lugn och skön dag på hemmaplan. Nu ikväll har solen strålat och det har varit underbart väder så jag hoppas det hålller i sig tills imorgon.

God natt på er ♥
Kommentarer

Guuud så go hon är där hon sitter!!! Älskar när Lova gör den där minen, som ett rakt leende på något sätt! :D :DFörstår att det varit pussmaraton och självklart har hon saknat dig också ;) Ibland blir jag nästan arg på Lova för direkt hon bara får syn på Micke så ler hon och följer honom med blicken. Kommer han nära och gör något skojsigt så viker hon sig nästan av skratt men om jag gör samma sak så tittar hon bara bara bort eller i värsta fall på Micke och säger typ "Jaha och vad gör den där tanten då?! Pappa rädda mig!" hahah :D

Svar: Tack så mycket :)

hoho, vilken sötfia! det stora kortet i mitten är såå charmigt! :) kram

Tänk att kjärleken till ens barn kan vara SÅ stark. Häftig känsla =)

Varje förälder har ju den finaste/underbaraste/bästa ongen i världen. :)

Känner precis lika för min lilla Kevs.Tänk va lyckosamma vi är som får uppleva allt detta med att få barn/vara förälder. :)


» Eleni

Go tjejen! Pussa henne lite från oss med :)

världens sötaste!!!! kram

Åh jag förstår att du saknat Jolie! Jag var borta från Alva nu ikväll när vi var på bio och det är sjukt att man kan längta efter någon redan innan man gått hemifrån :) hon är så go i sin heldress också, önskar att jag hade en sån till Alva :) kram

» Mima

Men guuu så söööt! Å vilket hååår! =)

Vilken härlig känsla :)

Åh gud så härligt och vad stor hon har blivit, det är helt otroligt :)

Godmorgon vackra du..söta bilder :) Den dressen har jag med köpt till min bebis..Ha en skön torsdag.kram

Första gången jag lämnade bort Milo trodde jag att det skulle kännas lite skönt att få avlasning, även om jag bara skulle vara borta i några timmar. Men så fort jag hade gått en bit kom det som en stor ångest över mig. Och jag mådde jätte dåligt. Hade det inte varit för att jag var tvungen att göra den där saken hade jag vänt hem. Kändes hemskt...Andra gången jag lämna honom i tisdags, även om et bara var en timma så höll jag på att dö av lycka när jag såg honom...så jag förstår dig helt och fullt. Jag hade suttit som en plåser på Milo :Dkram!

Åh jag vet hur det är, man kan ju inte sluta pussas när man väl ses igen, hihi. Iof får nog Elliot ta nåhra hundra pussar från mig varje dag, innan rynkade han på näsan men nu har han liksom vant sig, haha. Jättesöta bilder iaf! Och på den näst sista ser hon ut som Elliot med minen, hihi.

Kärt återseende med andra ord :) Pussmaraton är så gosigt! :D Kärlekens till ens barn är den största som finns.Sötaste J! :D

Hon är såååå sööööööt :D Och du också såklart!!!Kram

Åhh jag har letat som en tok efter den dära "overallen" vart är den köpt?Trevlig midsommar!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »