Någonstans mellan Gävle och Sthlm...

Hej vänner!

Nu har jag bytt tåg och då också fått igång mitt kära internet. Det är dags att  skaffa ett mobilt bredband igen tror jag då jag alldelles för ofta saknar det. Hihi, vadå beroende? :) Vet att det ska gå och koppla upp sig mot Iphonen men det bara krånglar för mig. Får bli ett projekt för veckan tror jag!

Hur som helst - jag tror denna dagen kommer bli väldigt bra och rolig. Imorse var det dock inte lika kul och fy vilken ångest jag hade över att lämna Jolie. Jag ville försova mig och funderade på om jag inte var lite sjuk ändå och så. Jag ville inte åka ifrån henne. Kalla mig fjantiig eller nojjig men jag tycker det är jobbigt. Första gången jag ska vara ifrån henne så här länge sedan hon föddes. Mitt älskade lilla hjärta ♥ Nu känns det dock lite bättre, förutom när jag nu skriver om henne, hihi, och jag vet att det är bra träning att vara ifrån varandra då och då. Och det känns tryggt att hon är med sin kära pappa och inte barnvakt. Då hade jag nog aldrig åkt.

Vi hörs lite senare igen. Ska försöka uppdatera er så gott jag kan under dagen. Önskar er alla den bästa dagen så länge och glöm inte att kika in Sofies blogg. Det är ju henne jag ska hänga med i eftermiddag :)
Kommentarer

Hoppas ni får det supertrevligt i storstan :DKramar!

Hoppas du får en toppendag och njut av att vara lite barnledig :D

åhh vad roligt det låter! Tror att det är bra att prova vara ifrån varandra en liten stund iaf, haha. uschh svårt!! Jag kommer nog tvinga min skrutt att bo hemma tills haan är över 30! :D hoppas du får det jätte trevligt i sthlm!!

» Sara

Känner likadant.....ska man iväg är det pappavakt som gäller och ingen annan hehehe ;) ha en trevlig tripp


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »