Nuär tanden här!

Hej vänner!

Minns ni detta inlägg som jag skrev när Jolie var åtta veckor gammal? Inlägget handlar om att jag skymtat en liten "pigg" av en tand som var på väg upp. På BVC sa dom då att eftersom hon var så liten skulle det nog dröja länge innan det hände något mer. Och mycket riktigt - cirka fyra månader tog det men igår sprack det ordentligt där och det är riktigt vasst. Även tanden bredvid är på väg upp! Jag är ändå så glad för Jolies skull att det faktiskt stannade upp där när hon var så liten. Nu kan hon ju hålla i en bitring och tar det hela på ett bättre sätt!

Varje gång något sånt här stort händer i hennes utveckling så blir jag dels så stolt över min tjej men det sticker även till i hjärtat. Det går ju så fort allting! Barn har tänder, inte bebisar. Med tänderna kommer ju ett nytt utseende på något vis. Många känslor här nu, hihi :)


Min lilla tjej på sin 2-månadersdag. Så liten hon var! ♥
Kommentarer

jag har faktiskt funderat över hur det gick med den där tanden sen, men då vet jag nu ;) stora lilla tjejen! dom håller verkligen på att bli små barn nu. visst känns det sorgligt men samtidigt blir det ju roligare och roligare!

kramar.

Åh jolie börjar bli stor! Grattis till tanden lilla jolie! =)Ha en bra dag! :)

Wow, första tanden! Det är stort! Känner igen det där med dubbla känslor. Tiden flyger! Man skulle ha en mackapär som gör att man kan zappa lite fram och tillbaka i tiden. :)

ja det är helt otroligt vad små gostroll växer fort! Hon är så himla söt! <3

Liam har också fått upp tänder. Förstår hur du känner dig. För varje framsteg i utvecklingen blir man så glad och stolt. Men tiden går alldeles för fort. Kram

Å så kul! Det är stort med första tanden. Och dom blir ju så söta med dom små risgrynen! Juni har fått 5 st nu, men varje tand har varit jättejobbigt för henne. Hon har sovit dåligt och varit SÅ grinig!

Hoppas värmen är kvar nu när vi kommer upp till Sundsvall :)

Kram

Mormor Mia

Tiden springer <3 Först en liten tand ... sedan kommer tandfén ... Därefter nya STORA tänder istället för "glugg" ... Sedan rusar tiden och vips får man hålla ett nytt litet liv i famnen <3 Det är stort att vara mormor!

Vad roligt!! :) Hälsa ett litet grattis från mig och Isabella!:)

jag äsger det igen, tuiden springer verligen iväg. Första tanden är något speciellt :)

» Elin

Åhh va roligt :) klart du ska vara stolt över din lilla tjej :) ha en bra dag!

det blir ju lätt sådär när det är sommar och sol ute. man passar på. och då får bloggen "lida". :)

» Hanna

Visst blir man solt och glad när de små liven utvecklas och lär sig nya saker :)

» Eleni

Grattis till lilla tanden eller vad man säger, hihi! :) Kram

Haha jag tänkte på just det här idag. Levis log som vanligt sitt tandlösa leende och jag kom på hur mkt jag måste njuta av det nu för alldeles strax kommer det inte vara tandlöst längre och då är den här tiden förbi. Underbart att välkomna nästa tid, jag älskar att gå framåt i utvecklingen med honom men vissa saker gör det så tydligt att man lämnar en tid bakom sig som faktiskt aldrig kommer tillbaka. Tur att man kan tänka tillbaka på den, läsa tillbaka i bloggen och titta tillbaka på bilder på den tandlösa :)

haha, ja vilken lång tid det tog men det är ju så för många om man skymtar tanden så tidigt;) ja gud, min tjej är snart 1 år. 6 tänder, pratar och går snart. snacka om blandade känslor, det är ingen liten bebis längre. Dom växer upp så fort!

» Tess

Vad härligt! :) andra tanden dröjer nog inte länge då, Junies kom med en veckas mellanrum och som du säger barn har tänder, inte bebisar ;) har du märkt ngt annorlunda i beteendet än? Allt vändes upp och ned här men nu är det tillbaka till det normala..som tur är. Rinn inte bort i värmen nu! :) kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »