Odd Molly Sunglasses

God morgon vänner!

Här har vi en lugn och skön morgon. Jag sitter och hinkar kaffe och Jolie flänger runt i sin gåstol. Hon har verkligen hittat tekniken nu och det börjar gå undan. Dags att barnsäkra hemmet snart med andra ord :) Ska visa er nån dag vad duktig hon är!

Loggade precis in på Campadre och det skulle jag inte ha gjort, hihi. Har länge varit på jakt efter ett par nya solisar och nu hittade jag dessa från Odd Molly Sunglasses. Fina, eller hur? Åh, jag vill ha! Näe, nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen. Tror vi börjar med en PW. Vi hörs senare kära ni ♥
Kommentarer
Jennie

Jag kikade också på de där imorse. Så fina och väcker villhabegär :D

Svar: Tack det samma!Det gick bra och nu är jag godkänd i den kursen också :D

Jag ska berätta sen, hihi. Det är alltså ingen stor grej så, så har inte för höga förhoppningar, haha

Riktigt snygga, men lite väl dyra tycker jag nog.Jag köpte ett par likadana från gina Tricot, toppenbra!

Haha, jaa idag var det lite väääl tidigt tyckte jag! 05.20 känns inte riktigt som morgon utan mer som natt! Haha.Men barnen har börjat väcka varandra tyvärr. De har sina rum vägg i vägg och ropar på mig i kano. Rätt sött, men det får gärna vara några timmar senare! Hihi.Kram!

Åh gud vad snygga de var. Precis sådana jag har letat efter :D

det här är lite sjukt faktiskt, men alltså jag kommenterade över att du skulle ner till sthlm på elodie details invigningen, aa iallafall, jag hade innan jag sett det, läst på katrin zytomierskas blogg att man kunde kanske få komma dit om man mailade en tjej, sagt och gjort, och gissa vem som ska dit? Jo men kom igen gissa????Rätt, JAG! ;) hahah nemen kul, då kanske vi ses där då!ville bara säga det! :Dkram!

Hej finisar :) Kan förstå att det kliar i fingrarna ;) och glasögon i alla dess slag är alltid roligt ;) (säger jag som optiker) Hahaha... hoppas ni får en härlig fredag :) Kram

» Karin

har ju inte själva solisarna.. men det vänstra fodralet, så himla fint, som ett konstverk:))

» Karin

har ju inte själva solisarna.. men det vänstra fodralet, så himla fint, som ett konstverk:))


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »